dsts Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πριν από λίγο το έψαξα και βρήκα το παράρτημα της εγκυκλίου στο: http://www.tol.com.gr/legislation/Proypol/budjet04.php?PHPSESSID=c3150c1de4b6602089835376864c0061 όπου μονάδα μέτρησης στις καθαιρέσεις επιχρισμάτων έχει το τετρ.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Τελικά για όποιον ασχολείται με αναλυτικό, οι τιμές που έχει ο manolisgon στο excel είναι αυτές που έχει και το πρόγραμμα civil. Οι τιμές όμως που έχει το παραπάνω λινκ ο ΤΟΛ είναι ελαφρώς μικρότερες. Τελικά τι ισχύει ? Από που είναι οι τιμές του civil και γιατί ο ΤΟΛ δεν είναι εημερωμένος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Εχει γινει στρογγυλοποιηση μετα τη μετατροπη σε Ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Μήπως τώρα με τον ν4178 πρέπει να χρησιμοποιούμε το δικό του τιμολόγιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Εγώ με civil πάω. Λογικά και η πολεοδομία. Πάντως οι διαφορές νομίζω είναι μεγάλες για να είναι η στρογγυλοποίηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Εσυ εγραψες οτι ειναι ελαφρως μικροτερες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Ναι το ξέρω ότι εγώ το είπα ρε τέρυ..... Π.χ. ΤΟΛ (εγκύκλιος 8/90) Γενικές εκσκαφές γαιώδεις μ3 550δρχ ή 1,614 ευρώ civil ( νόμος ?) Γενικές εκσκαφές γαιώδεις μ3 1,70 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 (edited) Αν μιλας για τετοιες διαφορες ειναι οι στρογγυλοποιησεις! Υπαρχει κ μια εγκυκλιος για αυτα! Δεν την εχω τωρα. Edited Δεκέμβριος 19 , 2013 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 (edited) για αμοιβη με αναλυτικο για κατασκευη μεταλλικου εξωστη ποιες εργασιες τιμολογιου βαζουμε στο προγραμμα?(γιατι δεν τις βρισκω καταχωρημενες)) Edited Μάρτιος 6 , 2014 by KOKARADI Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 ποιες να βρεις καταχυρωμένες? εσυ τις βαζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα