michalis_p Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Καλησπέρα συνάδελφοι. Θέλω να βοηθήσω έναν φίλο που φτιάχνει μοντελοδρόμιο, να κατασκευάσει και μια ασφάλτινη πίστα. Τα αυτοκινητάκια που θα πατάνε επάνω είναι μόλις 15-20kg βάρος το κάθε ένα. Με τι κριτήρια θα ρίξω πίσσα, έτσι ώστε μετά από ένα - δύο χρόνια να μην έχω προβλήματα με λακούβες, σκασίματα, ρωγμές και ξεφτίσματα της ασφάλτου στην πίστα; Η βοήθειά σας είναι πολύ χρήσιμη.
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Τώρα είμαι σε δίλημμα... σε ποια κατηγορία να απαντήσω; Ούτε αρχιτεκτονικό, ούτε μηχανολογικό είναι το θέμα... Φίλε μου, τα αυτοκινητάκια δεν είναι φορτίο για να σχεδιάσεις τάπητα. Υποθέτοντας ότι στην πίστα θα περπατάνε άνθρωποι και θα πρέπει να μπορούν να κυκλοφορήσουν και μικρά οχήματα (κουρσάκια) χωρίς να κάνουν ζημιά ...σου αρκούν 5~6cm σωστού τάπητα πάνω σε μία καλή βάση (συμπυκνωμένο 3Α)
artpave Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Σου αρκεί 5 cm ασφαλτοτάπητας και στην συνέχεια εφαρμογη στον τάπητα με ειδικό υλικό που βάζουν στιν formula 1 για να μην έχει φθορές ο ασφαλτοτάπητας και να μην ολισθαίνουν τα αυτοκινητάκια όταν ο ασφαλτοτάπητας έχει υγρασία ή είναι βρεγμένος.Για περισσότερα στείλε e-mail.
michalis_p Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 artpave σε ευχαριστω. αν μπορεις να με βοηθήσεις πιο πολύ θα το εκτιμό΄θσα αφάνταστα. [email protected]
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 θα πρέπει να μπορούν να κυκλοφορήσουν και μικρά οχήματα (κουρσάκια) χωρίς να κάνουν ζημιά Πιο πιθανό είναι ο τάπητας να κάνει ζημιά στα αυτοκινητάκια εάν δεν είναι ποιοτική η κατασκευή πάρα το αντίθετο... η λύση που πρότεινε ο artpave είναι η καλύτερη. Να προτιμήσεις τη λεγόμενη "ψιλή" άσφαλτο για να μη χάνουν την πρόσφυση τα μοντέλα αναπηδώντας στα χονδρά αδρανή.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα