Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Ειμαι επισκεπτης καθηγητης στην Ελλαδα. Δεν παιρνω λεφτα απο το δημοσιο. Μαλλον δινω. Βεβαια οτι εχω θα το δωσω σε CD. Καποιος τα καει σε πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 ναι θα το επιθυμούσα και θα το παρακολουθούσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
abstract Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Ενδιαφέρων. I "m in Link to comment Share on other sites More sharing options...
KSaraf Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Θα παρακολουθούσα το σεμινάριο σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Και εγώ...και ένα στην Κρήτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
cve Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Ευτυχώς που υπάρχει και η ιδιωτική πρωτοβουλία, και εγώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkalliou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Μι του πλιζ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Πολύ καλά ιδέα!Ειδικά αν γίνει επαρχία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Μπράβο. Πολύ καλή ιδέα. Που θα γίνει και πως όμως?! Το υλικό πως θα μοιραστεί? Αυτά είναι σημαντικά θέματα γιατί δεν μένουν όλοι Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 μέσα για Θεσ/νίκη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα