Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάριο "Δομική ακεραιότητα"


 

Θέλετε να πραγματοποιηθεί αυτό το σεμινάριο?  

130 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Θέλετε να πραγματοποιηθεί αυτό το σεμινάριο?

    • Ναι
      121
    • Όχι
      8


Recommended Posts

Πολύ καλή πρωτοβουλία.

Είναι ευκαιρία να γνωριστούμε και πολλά μέλη του φόρουμ μεταξύ μας...

 

Για Αθήνα μου είναι κοντά, θα κοιτάξω να έρθω!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 95
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μακάρι να γίνει... Θα είναι παραπάνω από απαραίτητο, δεδομένης και της ποιότητας των απαντήσεων του κ. Ροδόπουλου στο φόρουμ...

 

Επίσης, θα ήθελα αν είναι δυνατόν να υπαρξει με τη συνδρομή όλων μέριμνα για την ενημέρωση των συναδέλφων της επαρχίας. Υπάρχουν ειδικευμένα sites για webinars αλλά και μια απλή βιντεοσκόπηση και ανέβασμα στο youtube ή έστω από το michanikos.gr θα ήταν ευχής έργον.

 

Παράλληλα θα ήθελα να προσφερθούμε όσοι μπορούμε (προφανώς και εγώ το κάνω με το να γράφω αυτά) για τη συγγραφή των όποιων σημειώσεων και τη στοιχειοθέτηση κάποιου documentation που με την άδεια προφανώς του κ. Ροδόπουλου και με τη βοήθεια ίσως του εμπορικού τμήματος της Sika να αποτελέσει σημαντικό βοήθημα προς όλους.

 

*****Δεν διάβασα όλες τις σελίδες, παρακαλώ όμως αν δεν έχετε γράψει τους λόγους που δεν θέλετε, εσείς οι 7 να γίνει το σεμινάριο, κάντε το... με τρώει η περιέργεια...!!! *********

Link to comment
Share on other sites

Παιδια το σεμιναριο γινεται με την οικονομικη στηριξη της ΣΙΚΑ αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα γινει εμπορική προωθηση αλλα επιστημονικη ενημερωση. Οπως εχω πει και στο παρελθον δεν εχω προβλημα με την χρηση των ποστς.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Και επειδή κρατάω πάντα την υπόσχεσή μου το σεμιναριο θα ειναι 18/10 ή 25/10 θα ξέρουμε σε 1 βδομάδα. Το τελικό πρόγραμμα το βαζω σε φωτό.

Θα έχουμε περίπου 600-800 μηχανικούς. Θα γίνει και σε Θεσσαλονίκη μετα απο τρεις μήνες. Παιδια οτι καλύτερο μπορούμε.

 

Εχει κλείσει για τις 18/10

post-25492-13188724458_thumb.jpg

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία...

Αν μπορούν οι συντονιστές του φόρουμ να οργανώσουν και ένα τραπεζάκι για τα όποια μέλη του φόρουμ παρευρεθούμε με σκοπό την γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων θα ήταν πολύ καλό...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Παιδια δεν ξερουμε ακομα για το ξενοδοχείο. Πιστευω μέχρι το τέλος της αλλης βδομάδας να το έχουμε κλεισει. Ιδανικά θα μπορουσαμε να μαζεψουμε τα ποστς και να τα κανουμε ενα pdf που θα μοιράσουμε σαν michanikοs.gr στην ημερίδα.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν η ημερίδα θα γίνει σε συνεδριακό κέντρο μάλλον του Ζαππείου διότι μαζευόμαστε >500 άτομα και τα ξενοδοχεία δεν έχουν τέτοιο πάρκινγκ. Θα ξέρουμε την παρασκευή.

 

Λοιπον ενα τραπεζάκι για το φορουμ θα ειναι χρήσιμο. Θα δωσουμε αρκετο υλικό, θα σας δειξουμε και επισκευές σε βιντεο, λογισμικά, ανοδια, καθοδική προστασία, θα φέρουμε και τον εξοπλισμό της επιθεώρησης, κάποιες αναφορές απο επιθεωρησεις, θα δείτε τοσα πράγματα που πιστευω φευγοντας να μείνετε ικανοποιημένοι και πιο σίγουροι για τις επισκευες σας. Επιπλέον αν και το κόστος γίνετε αρκετα υψηλό δεν θα δώσετε ουτε ενα ευρώ. Σιγουρα θα γίνει και στην Θεσσαλονίκη μέσα στον χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.