ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Αγαπητέ TAAS, ο 3741, είναι ο κωδικός για την καταβολή του παραβόλου, στην Δ.Ο.Υ.
TAAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Ναι το έμαθα γιατί το διάβασα στην εγκύκλιο 8. Απλά μου διευκρίνισε κι ο υπάλληλος πως δεν είναι παράβολο. Γιατί λέει ο κόσμος το ζητάει ως παράβολο και μετά πάει και ζητάει τα χρήματά του πίσω.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Είναι όμως παράβολο !!!
TAAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Εμένα μου είπε να το ζητήσω ως τριπλότυπο. Όπως ανέφερα στο πρώτο μήνυμα, όταν κατέβω στην εφορία για να το καταβάλλω, θα ενημερώσω σχετικά.
achille Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Μάλλον κάποιοι αγόρασαν παράβολα αξίας 250€ όπως τα παρακάτω: Τα οποία προφανώς δεν κάνουν. Το σωστό είναι το διπλότυπο είσπραξης απο ΔΟΥ με κατάθεση σε συγκεκριμένο κωδικό (3741)
ssouanis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Διάνα achille. Ενώ το άλλο είναι το κλασσικό 2τυπο της εφορίας με κωδικό 3741.
ΧΑΤΖΗΣΟΛΩΜΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 θα το εκτιμουσα αν μπορει καποιος να μου απαντησει στην παρακατω ερωτηση.... Κατέθεσα φάκελο για ρυθμιση ημιυπαίθριου στο όνομα του ενος απο τους 2 συνυδιοκτήτες(έχουν συγκηριότητα 50%). Μπορεί να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα? Κανονικά τι θα έπρεπε να κάνω? Σε όλες τις δηλώσεις και στην αίτηση να αναφέρω και τα 2 ονόματα και να τα συνυπογράψουν? Και στο πρόγραμμα του ΤΕΕ να βάλω και τους 2 ιδιοκτήτες με ποσοστό 50%?
myri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 στην αίτηση θα γράψεις και τα 2 ονόματα εξουσιοδότηση θα κάνει σε μια ΥΔ ο ένας και σε 2η ΥΔ ο άλλος θα φτιάξεις και από μια δήλωση στον καθένα (2 φορές στον καθένα) όλες οι ΥΔ χρειάζονται θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από ΚΕΠ στις αμοιβές έπρεπε να μπει 50-50 το παράβολο κοβεται στον ένα ------------- τρέξε να κάνεις τις ΥΔ και να τις προσθέσεις στο φάκελο στην αίτηση ή το συμπληρώνεις με το χέρι σε συννενόηση με την υπηρεσία ή τους ζητάς να σου προτείουν αυτοί πως μπορεί να λυθεί
ΧΑΤΖΗΣΟΛΩΜΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 ευχαριστω μυρι για τις απαντησεις...Να σε ρωτησω μερικα ακομα... Την αίτηση επρεπε να την υπογραψω εγω αφου ειμαι ο εξουσιοδοτημένος? Την αίτηση και τις υπευθυνες δηλώσεις ας πούμε οτι τις διορθώνω, με την αμοιβή απο το ΤΕΕ ή στο ΦΕΜ που έχω γράψει ένα όνομα μπορώ να κάνω κάτι?Φοβάμαι μήπως μου δημιουργήσουν πρόβλημα στην Πολεοδομία.. Το ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ + χαρτοσημο σωστά τα πλήρωσα 7,14Ε για αμοιβή 232,53? Ευχαριστώ προκαταβολικά
myri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 μπορείς και εσύ αφού έχεις εξουσιοδότηση η αμοιβή στο ΤΕΕ δεν αλλάζει αν σου κάνουν θέμα το συζητάς με το ΤΕΕ (θεωρώ πως θα είναι πρόθυμοι να βρούνε λύση) στο ΦΕΜ και τα 2 ονόμτατα να γράψεις μόνο το 1 περνούν στο σύστημα όπότε για την εφορία το ίδιο κανει το ΤΕΕ+ΤΣΜΕΔΕ δεν το θυμάμαι απέξω
Recommended Posts