terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 (edited) Θα ρωτησω το λογιστη μου για το ΦΠΑ... Αλλα θυμαμαι οτι εχει συζητηθω ξανα... ΥΓ. Φυσικα και το ρωταω σοβαρα, ειπα απο λογιστικα δεν γνωριζω οσα καποια συναδεφλοι... Edited Φεβρουάριος 6 , 2012 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Καποτε ο tpanag ειχε αναφερει οτι τμηματα ΗΥ δεν μπαινουν στα παγια... (δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο..) Το πιθανότερο είναι να είχα πει ότι δεν το κάνω εγώ γιατί βαριέμαι να ασχολούμαι με ένα δίσκο των 50-60€ ή ένα combo πληκτρολόγιο-ποντίκι των 25. Τώρα αν πρέπει ή δεν πρέπει... Πάντως νόημα δεν έχει, εφόσον σε επίπεδο φόρου δεν αλλάζει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Συνάδελφοι, σχετικά με το Σεμινάριο Ενεργ. Επιθ. θα κόψουν μου ειπαν Τ.Π.Υ. χωρίς ΦΠΑ. Πώς το περνάμε αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Στην στήλη "Χωρίς έκπτωση ΦΠΑ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 η αγορα τηλεφωνικής συσκευης για το γραφείο κόβεται οπωσδηποτε τιμ και που περνιέται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefuros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Ναι, τιμολογιο για να το περάσεις στα βιβλία σου. Τωρα, αν τυπικά πρέπει να περαστει΄σαν πάγιο θα σε γελάσω... εγω οταν πηρα το πέρασα στα εξοδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Στην στήλη "Χωρίς έκπτωση ΦΠΑ" Και μετά στην αναμόρφωση ε? με 100%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Από αναμόρφωση δεν γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefuros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Αναμόρφωση θα το βάλεις αν δεν δικαιολογίται σαν εξοδο. Αν δεν κανω λάθος η δαπάνη αυτή ειναι εξοδο της δουλειάς σου. Οπότε καμία αναμόρφωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Δε μπορει να μπει στην περιοδικη του ΦΠΑ γιατι δεν εχει ΦΠΑ.Πού πρέπει να μπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα