Dejandroga Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Για ποιό λόγο; Δεν αποτελεί έξοδο για να εκτελώ την εργασία μου; Πώς με φορολογεί σε έξοδο που μου επιβάλει να κάνω;;
ssouanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Υπάρχει σχετική απόφαση του Υπουργείου. Δε ξέρω άμα είναι εντός του νόμου ή έχει κοινοποιηθεί μέσω εγκυκλίου. Πάντως είναι σίγουρο.
zefuros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Το οτι δεν εκπίπτει το αναφέρει η ΠΟλ που ειχε βγει μετά τον Νόμο. Δεν την θυμαμαι ποια ηταν. Αισχροι οι τύποι. Και που να δεις τωρα που δεν αφιρείται το ΤΣΜΕΔΕ..θα κλάψουν μανούλες
eng11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Και τι θα εκπεσω εγω δηλαδη ως Μηχανικος Η/Υ? 2 στυλο το χρονο κι ενα blanco? οχι τιποτε αλλο, δεν μπορω να φοροδιαφυγω κιολας! Οι εταιριες που με εκμεταλλευονται ως υπαλληλος 8-ωρο με μπλοκακι, τους τα κοβω κανονικα ολα! Πολυ ωραια! Μηδεν επαγγελματικα δικαιωματα, μηδεν εκπτωσεις!
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Ως έξοδο μπορεί να εκπέσει, το ΦΠΑ όμως όχι.
eng11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Ως έξοδο μπορεί να εκπέσει, το ΦΠΑ όμως όχι. Σε πρηζω τωρα... Αλλά γιατι οχι?
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Τώρα τι να σου πω και να σου πρωτοεξηγήσω. Προκύπτει από τον κώδικά του Φ.Π.Α. και τον Κ.Φ.Ε. περί εκπιπτόμενων δαπανών.
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 πάντως εγω δεν το γνωριζα αυτό μαλλον θα είναι επειδή το νερό εχει μια γενικότερη υπεραξια ως αγαθό και πρέπει να πούμε το νερό ... νεράκι ΥΓ τι ξεφτίλα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα