JasonK Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Παιδιά η συνδρομή στο ΤΕΕ εκπίπτει;
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Κάτι ηλίθιο τώρα... Θα αγοράσω ένα ipad για δώρο. Δεν έχω κανένα ενδοιασμό να το βάλω στα έξοδα μου. Φαντάζομαι "περνάει" έτσι;
kosbar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Παιδιά η συνδρομή στο ΤΕΕ εκπίπτει; Ναι κανονικά σαν έξοδο χωρίς δικαίωμα έκπτωσης φπα .
eng11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Ναι κανονικά σαν έξοδο χωρίς δικαίωμα έκπτωσης φπα . Φοβερο κερδος 2 ευρω (για εμενα)! Προτιμώ να μην το πληρωσω καθολου...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 (edited) Και με τι παραστατικό βρε παιδιά; Εγώ την πληρώνω μέσω πιστωτικής κάρτας και μου έρχεται η βεβαίωση στο γραφείο. Το παραστατικό το ...τρώνε;;;;; Επιπρόσθετα ερωτήματα (αφορούν κυρίως στις εργασίες για δηλώσεις Ν.4014: 1. Οι εισφορές υπέρ ΤΕΕ (2% και 2,4% επ' αυτού χαρτόσημο) μπαίνουν ως έξοδα; 2. Οι κρατήσεις υπέρ ΤΣΜΕΔΕ - ΕΜΠ (3% συνολικά και 2,4% επ' αυτού) μπαίνουν ως έξοδο; Edited Μάρτιος 7 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Κάτι ηλίθιο τώρα... Θα αγοράσω ένα ipad για δώρο. Δεν έχω κανένα ενδοιασμό να το βάλω στα έξοδα μου. Φαντάζομαι "περνάει" έτσι; Και βέβαια περνάει, εφόσον βέβαια δεν έχεις ενδοιασμό! (Σε υποτιθέμενο έλεγχο πρέπει να έχεις έτοιμη δικαιολογία)
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Για να διαβάζει την νομοθεσία. Τι καλύτερο;;;;
man21 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Ότι και να κάνετε, θα σας τα πάρουν! Τώρα που καταργήθηκαν οι μοναδικοί συντελεστές και έχουμε βάσει εγγραφών βιβλίων; Μία άκυρη εγγραφή και θα πληρώσετε πρόστιμο τα έσοδα ενός χρόνου (χώρια τα άλλα). Δεν πειράζει! Θα μάθετε!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα