SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 SOTHRIS, ειμαι μηχανικος Η/Υ με εδρα παραχωρημενα καποια τ.μ. απο το σπιτι του παππου μου. Εχω σκοπο να αγορασω 4 κλιματιστικα. Κατα τη γνωμη σου, ποσα απο αυτα θα μπορουσα να περασω ως εξοδα χωρις "να κινησω υποψιες" ? Επισης, θα βοηθουσε το γεγονος να τα εκοβα 2 τωρα και 2 το επομενο τριμηνο? Ο λογιστης μου με συμβουλεψε να κοψω το πολυ 2. Σημ.: Τα 2 κλιματιστικα θα τοποθετηθουν σε δωματια του σπιτιου οπου εχω εδρα (οχι ομως στο χωρο που μου εχει παραχωρηθει). Τα άλλα 2 σε διπλανο σπιτι. Γενικα δεν δηλωνω εξοδα, αντε το πολυ γυρω στα 130 ευρω (χωρις ΦΠΑ) το τριμηνο κατα μεσο ορο. Η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί είναι κανένα. Απο εκεί και πέρα μπορείτε να πράξετε κατά την κρίση σας. 2
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Πάντα σωστός ο Σωτήρης. Για να τον πειράξω και λίγο: Σαν να μην είναι λογιστής.
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 (edited) Πάντα σωστός ο Σωτήρης. Για να τον πειράξω και λίγο: Σαν να μην είναι λογιστής. Εφοριακός είναι, να ξέρετε! Edited Οκτώβριος 22 , 2012 by tasxan206
eng11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα κοψω 1 το οποιο θα το βαλω στο γραφειο για να ειμαι και καλυμμενος.
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Πάντα σωστός ο Σωτήρης. Για να τον πειράξω και λίγο: Σαν να μην είναι λογιστής. Λές όντως να είμαι εφοριακός ?
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 (edited) Λές όντως να είμαι εφοριακός ? αν ησουν τετοια ωρα περνα η μαυρη τσαντα απο τους καταστηματαρχες.....δεν θασουνα εδω διαγραφη παγιων κανουμε? και επισης ανα ποσα χρονια δικαιολογουμε υπολογιστη λαπτοπ κτλ? Edited Οκτώβριος 22 , 2012 by akius
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 διαγραφη παγιων κανουμε? και επισης ανα ποσα χρονια δικαιολογουμε υπολογιστη λαπτοπ κτλ? 1. Εαν θέλεις μπορείς να κάνεις. 2. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (νομοθετημένο). Εξαρτάται από την πραγματική χρήση, από την εξέλιξη της τεχνολογίας......
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 (edited) 2. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (νομοθετημένο). Εξαρτάται από την πραγματική χρήση, από την εξέλιξη της τεχνολογίας...... καταλαβα οτι πει ο εφορας επομενως και παλι για καφε θα παμε...... παλι καλα που τα λαπτοπ ταχω αποθηκη Edited Οκτώβριος 22 , 2012 by akius
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 παλι καλα που τα λαπτοπ ταχω αποθηκη εντελώς πληροφοριακά, αυτή η συνήθεα θα αποβεί σωτήρια, αν "σπάσει" ο διάβολος το πόδι του.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα