acnt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Πες μου τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις, να σου το εξηγήσω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chihor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 kwstas, έχε υπόψη σου ότι στο next, στον r-mode θεωρεί ότι η κάθε στάθμη αποτελεί ένα διάφραγμα. Η προεπιλογή του, δηλαδή, είναι η διαφραγματική λειτουργία. Εάν δεν θέλεις κάποιος κόμβος να συμετέχει στο διάφραγμα πρέπει να τον αφαιρέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Chihor ναι έτσι δουλεύει το ΝΕΧΤ. Acnt ....... κανένα πρόβλημα... Όταν δεν ξέρω κάτι δεν ντρέπομαι να ρωτάω... Ευχαριστώ πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppetros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2008 Αν έχεις και το s-mode, πάνε με πεπερασμένα στοιχεία. Λύσε κανονικά τον φορέα σου και μετά πάρε την πλάκα και πάνε στο s-mode. Θα πάρεις ακριβώς τους οπλισμού. Επίσης θα χρειαστείς και έλεγχο διάτρησης κάτι που το έχει επίσης το ΝΕΧΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOAN S Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω. Σε περίπτωση που πρέπει να τοποθετήσω φυτευτό σε πλάκα πως υπολογίζω το μήκος αγκύρωση του διαμήκου οπλισμού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2008 Το μήκος αγκύρωσης είναι το ίδιο με αυτό του τελευταίου ορόφου και φυσικά η αγκύρωση γίνεται καμπύλη. Δες τις σημειώσεις Ιγνατάκη στα downloads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα