Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Κι εγώ κάπνιζα σχεδόν 12 χρόνια και μάλιστα σαν φοιτητής τουλάχιστον 2 πακέτα την μέρα. Τώρα έχω 7 χρόνια που το έκοψα και μπορώ να πω το εξής: 1) Είναι βλακεία να καπνίζεις 2) Είναι πολύ άσχημο να επιβάλλεις στους άλλους να αναπνέουν τον καπνό σου Το 1) είναι ευνόητο.... Για το 2) κι εγώ δεν το καταλάβαινα απόλυτα όταν κάπνιζα αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχει σχέση με την ρύπανση από τα αυτοκίνητα... Τα αυτοκίνητα μολύνουν γενικά την ατμόσφαιρα και έχουν θεσπιστεί νόμοι γι΄΄αυτό. Ο καπνός του τσιγάρου μολύνει τα γειτονικά μέτρα του καπνιστή και μολύνει ειδικά τον άερα που αναπνέω εγώ!. Λοιπόν, όποιος θέλει να καπνίσει, να πιει, να πάρει ναρκωτικά και δεν ξέρω τι άλλο, μπορεί να το κάνει σπίτι του χωρίς να επηρεάζει τους άλλους. Όχι στον δικό μου αέρα!!! Επίσης, εγώ προσωπικά αποφεύγω τα μαγαζιά που έχουν πολύ κάπνα. Για κλαμπ δεν το συζητάω, έχω να πάω χρόνια....
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 η λυση ειναι μια http://www.youtube.com/watch?v=ejUbzjFuLXQ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα