dimpan1983 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Για μία ακόμη φορά...δηλώνω και εγώ συμμετοχή! Την ημέρα της κλήρωσης έχω τα γενέθλιά μου...λέτε να μου 'ρθει δωράκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Συγνώμη, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιον ή να ειρωνευτώ (πρόκειται για αξιόλογη προσπάθεια και προσφορά από μέρους της εταιρίας αλλά και του φόρουμ), με την κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών το 2011 το πρόγραμμα θα είναι απαραίτητο; Τι σας έχουν απαντήσει σε εσάς τους υπεύθυνους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppaleoho Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Δηλώνω συμμετοχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Μέσα κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasvan Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 και εγώ είμαι μέσα με την κατάργηση των ελαχίστων αμοιβών θα έχει συλλεκτική αξία το πρόγραμμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bopiza1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 και εγω μέσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechmag Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Μέσα.... καλή τύχη σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilidis Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Όχι βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgecv Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Μέσα και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grassogr Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 καλή τύχη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts