chris_anst Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2008 Τελικά θα βρεθούμε καμιά φορά? Επειδή δεν μπορούμε να βρεθούμε και πολύ εύκολα εγώ λέω για την Παρασκευή 16 ή Σάββατο 17 αυτού του Μήνα να βρεθούμε κέντρο Θεσσαλονίκη, όσοι είσαστε κοντά Θεσσαλονίκη, για να γνωριστούμε καλύτερα και να σπάσει και λίγο ο πάγος. Αλλά σε ταβέρνα για να πέσει και καμιά σταγόνα αλκοόλ να ζεστάνει την κατάσταση. Εγώ πάντως θα έρθω έστω και μόνος. Χάρη μιας και είσαι από εδώ ακολουθείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Μέσα και από μένα !!!!!!!!!!! Κύριε διαχειριστά γίνεται να μπει μπει στο πίνακα ανακοινώσεων εφόσον αποφασιστεί ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 chronism Γιατί όχι; Μέρα; Ώρα; Τόπος; Προτείνω: Σάββατο 17 Μαϊου 2008 6:00μμ Στην εσωτερική πλατεία με το συντριβάνι, μπροστά από το village cinemas, του mediterranean cosmos. Ας είμαστε όσοι είμαστε και κανονίζουμε κι άλλη συνάντηση αργότερα καλύτερα οργανωμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Σάββατο 17 του μήνα λοιπόν !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Υπάρχει συμμετοχή και από άλλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Αυτό προσπαθούμε ... Όσοι μπορούν να έρθουν ας κάνουν το κόπο να αφήσουν ένα μήνυμα εδώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Ok, είμαι μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Να'στε σίγουροι πως θα το παλέψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 acnt Θα ήταν ευχής έργο. bill Το forum δεν είναι κλειστό club. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι. Επειδή μιλάμε για συνάντηση Βορειοελλαδιτών μη νομίζετε ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι Αθηναίοι, οι Κρητικοί και απ' όλη την Ελλάδα. Απλώς λόγω των αποστάσεων είναι κατανοητό ότι ένα τέτοιο εγχείρημα δεν είναι και το πιο εύκολο οπότε καταλαβαίνετε ότι η χαρά μας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αν υπάρχουν μέλη και από απομακρυσμένες περιοχές ως προς τη Θεσσαλονίκη. Για τους λάτρεις του Google Earth: 40.555625947, 22.9929127372 Βέβαια, μην επιχειρήσετε να πάτε ακριβώς σ' αυτό το σημείο γιατί... θα βραχείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRET Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2008 Αυτό είναι, σας ακούω και χαιρομαι και εγώ είμαι απο την βόρεα Ελλάδα αλλα τώρα δουλέυώ στην Αθήνα αλλίως θα ερχόμουν και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα