anka Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Τελικά πώς πήγε; Μαζευτήκατε αρκετοί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_anst Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 ήμασταν πέντε για πρώτη φορά καλά ήτανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Κατά αλφαβητική σειρά: bill, chris_anst, chronism, ΣτέφανοςΒ και Χάρης. Αυτοί ήμασταν όλοι και όλοι. Καθίσαμε τέσσερις ώρες, ξεκινήσαμε από καφέδες συνεχίσαμε με μπύρες, συζητήσαμε επί πολλών και διαφορετικών θεμάτων και υποσχεθήκαμε να ξαναβρεθούμε αυτή τη φορά συνοδεία φαγητού. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε διπλάσιοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Εγώ προσωπικά πέρασα πολύ καλά με τα παιδιά. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για πολλά επαγγελματικά και κυρίως μη επαγγελματικά θέματα. Την επόμενη φορά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε περισσότεροι να κανονίσουμε μια κρασοφαγοκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα συνάντηση, πέρασα και εγώ πολύ καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Θέλουμε φώτο και τεχνική έκθεση περί της συναντήσεως!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα