ak2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 μέσα και εγω.Συνφανταρε chris_anast τι λες να ερθω και ας μην πείνω?????
chronism Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Τελικά αύριο θα την κάνουμε την συνάντηση ??? Εγώ πάντως το έχω προγραμματίσει και μπορώ να είμαι παρόν !!!! Εσείς ?????????????????
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Θα είμαι σίγουρα, έστω και μόνος.
chronism Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Μου φαίνεται Χάρη θα πιούμε οι 2 μας καφέ Πλέον και να ήθελα να μην έρθω δεν γίνεται ... το έταξα και στην γυναίκα - θα την "αμολήσω" στο COSMOS για ψώνια :D :D
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 δυστυχως δεν θα μπορεσω. την επομενη φορα θα το σιγουρεψω αρκει να ειναι πιο προωρος ο προγραμματισμος.
ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2008 Χθές βράδυ γύρισα απο ένα πολυήμερο ταξίδι και χρειάζομαι κάποιο <<συμμάζεμα>, πάντως θα το προσπαθήσω για σήμερα το απόγευμα
chronism Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2008 Ξεκινάω και εγώ για Θεσσαλονίκη ... τα λέμε το απόγευμα !!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα