Avdiritis Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Κώστα, δεν έχω δει το προτυπο στο οποίο αναφέρεται το παραπάνω με τα μάτια μου, αλλά μόνο αναφορές σε αυτό. Πρόκειτε για το ΕΛΟΤ ΕΝ 62305, κεφάλαιο Ε.5.6.2.2.2. Αυτά αναφέρεται στο βιβλίο της ΕΛΕΜΚΟ +1000 όντως αυτό που αναφέρει ο Μίλτος υπάρχει στο βιβλίο της ΕΛΕΜΚΟ για τη θεμελειακή γείωση, αν δεν κάνω λάθος περίπου στα 15 ευρώ στοιχίζει
Bisba13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Συναδελφοι καλησπερα. Εχω μια περιπτωση που μου ζηταν θεμελιακη γειωση αλλα εχει γινει η θεμελιωση και εχουν πεσει τα τοιχια.Τι γινεται σε αυτη την περπτωση?
tasos01 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Κάνεις το ίδιο αλλά με λάμα χαλκού γύρω από την οικοδομή.
Bisba13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 το περιεργο ειναι πως η οικοδμη ειναι κολητα σε ενα ιση υπαρχον κτιριο.Ετσι η ταινια δεν μπορει να κλειση. Τη λαμα χαλκου που την στερεωνω? στο εδαφος με πασαλακια?
tasos01 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Ναι σωστά. δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις τώρα που δεν μπορείς να κλήσεις την ταινία.
tseronis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Τριωνο ή Ε. Θεμελικη δεν πρεπει να εχει μεγαλυτερους βροχους απο 20x20 μετρα.
miltos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 (edited) Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν στην περιμετρική γείωση δεν μπορεί να δημιουργήσει βρόγχους. Edited Μάρτιος 10 , 2012 by miltos
tasos01 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν στην περιμετρική γείωση δεν μπορεί να δημιουργήσει βρόγχους. Αυτό ξέρω και εγώ, αλλά κάνω βρόγχους στα 20 μέτρα
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Βγαίνω εκτός θέματος, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι ο καθένας κάνει τελικά ο,τι θέλει! Στις θεμελιώσεις που κάνω ο εκάστοτε Ηλ/γος μηχανικός (τρεις εν τέλει) θέλει τουλάχιστον ένα βρόχο... Στο θέμα τώρα: Σε περίπτωση κτηρίου με εξωτερική γείωση (όταν πρώτο-εφαρμόστηκε η θεμελιακή) χρησιμοποιήθηκε χαλύβδινη επιψευδαργυρωμένη ταινία και όχι χάλκινη. Αναφέρεται κάπου ότι πρέπει να είναι χάλκινη;
tsak1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Αν είναι εγκιβωτισμένη σε σκυρόδεμα όχι. Οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με το έδαφος όμως πρέπει να είναι χάλκινο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα