erling Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Και οι δικές μου πηγές το ίδιο λένε.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Τι έγινε τελικά; Δόθηκε άλλη παράταση για τους ευρωκώδικες;
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Δεν έχει ακουστεί τίποτα Είναι λιγότερο σημαντικό από τους Η.Χ. Δεν αποφέρει λεφτά στο κράτος. Κοινώς το έχουνε χεσμένο το θέμα
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δηλαδή τι κάνουμε τώρα για έλεγχο; Πάμε με ευρωκώδικες;;; (Έχω ήδη καταθέσει στατική μελέτη με EAK και περιμένω ραντεβού....!!!)
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Κοίτα, επειδή τον τελευταίο καιρό έχω περάσει τα πάνδεινα στις πολεοδομίες, αν μου πουν ότι πρέπει να πάω με ευρωκώδικες; τι τους απαντώ; (Προσωπικά, το θεωρώ αρκετά ισχυρό επιχείρημα ότι το λέει ο "ilias" του φόρουμ, αλλά ο ελεγκτής μάλλον δεν θα το θεωρήσει ισχυρό .... )
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Γιάννη δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα για την εφαρμογή τους, άρα τι να σου πουν. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημα ακόμα τα εθνικά παραρτήματα μη φοβάσαι τίποτα! Υ.Γ. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Γιανη πες το ΞΕΚΑΘΑΡΑ... "Μου το ειπε ο ilias του michanikos.gr κ. Ελεγκτα..."
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 "...ο υπερσυντονιστής, ο Νο2 σε posts (μετά την άπιαστη myri), αυτός με την αστεία φατσούλα στο avatar ντεεε!!!!" και συμπληρώνω: Αυτός που θα με μαλώσει τώρα για το spam... Νάτα!!: .....Ας επανέλθουμε στα του θέματος παίδες
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 χαχαχα! Δε μαλώνω κανένα εγώ, είμαι καλός άνθρωπος! Εξάλλου άμα μαλώσω εσένα τον terry τι πρέπει να τον κάνω που είναι και moderator και spam-άρει???:) Ας επανέλθουμε στα του θέματος παίδες
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα