victim1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός, όμως σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πού είχα διαβάσει για προδιαγραφές κατασκευών που απαλλάσονται από απαίτηση Στατικής Μελέτης. Κάτι θυμάμαι για μικρά μονόροφα (αποθήκες?), υπόστεγα μη-κατοικίσιμα κλπ, αλλά δεν βρίσκω κάποιο σχετικό ΦΕΚ. Υπάρχει κάποιος συνάδελφος με καλύτερη μνύμη?
Athan Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Xωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος δεν πρέπει να υπάρχει απαλλαγή όσον αφορά τα κτίρια. Μήπως αυτό που θυμάσαι είναι οι κατηγόρίες στατικών μελετών για έκδοση Ο.Α;
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Καλά θυμάσαι. Νομίζω στο Π.Δ 696/74...
Athan Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Στο ΠΔ696/74 αναφέρει τις κατηγορίες των μελετών φέρουσας κατασκευής. Γράφει τίποτα περί απαλλαγής;
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Στις κοινοτικές άδειες με φέρον οργανισμό από φέρουσα τοιχοποιία δεν απαιτούνται στατικοί υπολογισμοί. Βέβαια τους κάνουμε και ας είναι αχρείαστοι... απλά για να είμαστε καλυμμένοι δια παν ενδεχόμενον. Τα δικαιολογητικά αναγράφονται στην αριθμ. 60885/4963/27-9-90 Απόφαση Υπουργού ΥΠΕΧΩΔΕ (ΦΕΚ 636/Β/90)
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Στο βοήθημα του Ευρωκώδικα 6 αναφέρει επίσης πως αν κάποια κτίρια πληρούν κάποιες προδιαγραφές στην κάτοψη και στο πάχος των τοίχων εξαιρούται από την ανάλυση
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα