Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Απόσταση κτίσματος σε εξ' αδιαιρέτου οικοδομή


Recommended Posts

Είμαι ένας εκ των τριων ιδιοκτητών ενός εξ' αδιαιρέτου οικοπέδου. Αυτό διαχωρίζεται σ' ένα τμήμα 50% αριστερό και ένα δεξιό με 25% μπροστά (δικό μου) και 25% πίσω. Σήμερα υπάρχουν κτίσματα (ισόγειο+2 όροφοι εμπρός αριστερά και δεξιά καθώς και ένα ισόγειο στο πίσω δεξιά (του 25%). Υπάρχει και οριζόντια σύσταση που δίνει στο πίσω ισόγειο δικαίωμα υψούν. Στα υπόλοιπα έχει εξαντληθεί ο συντελεστής. Το πίσω όμως αυτό ισόγειο απέχει μόλις 0,5m από το δικό μου (εμπρός κομμάτι). Εάν σηκώσει 1ο όροφο μπορεί να κρατήσει την ίδια απόσταση ή πρέπει να τραβηχτεί πιο μέσα?

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Άλλο πράγμα το αν θα βγει άδεια (ιδιοκτησιακό και οικοδομησιμότητα), άλλο το τι κτίριο θα κατασκευαστεί (σαν είδος φορέα) κι άλλο το ότι θα λειτουργήσει σαν ελαιοτριβείο (θέλεις -μεταξύ άλλων-περιβαλλοντική μελέτη, αν επιτρέπεται να λειτουργήσει εκεί ελαιοτριβείο).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.