nikosxeng Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Opera 10.50 (Mac) πολύ καλός, αλλά υπάρχει τρόπος να βγουν οι διαφημίσεις; (βέβαια ακόμα beta) δοκίμασα και το AdSweep και το urlfilter.ini κάπoιος άλλος τρόπος; ΤΗΝΧ
stratoz Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Κατά πρώτον η τελευταία έκδοσή του είναι η 10.53 και όχι η 10.50, πολύ δε περισσότερο η beta αυτής. Για μένα είναι με διαφορά ο καλύτερος και ταχύτερος browser. Θες όμως να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Σε ποιες διαφημίσεις αναφέρεσαι?
nikosxeng Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Την 10.54 έχω και μάλλον από αυτήν βγαίνει, θα περιμένω την 10.55.
abstract Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Μάγκες θα διαφωνήσω. Καθότι δεινώς χρήστης του Opera χρόνια τώρα δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι από 10.50 και μετά τρώει τρελά κολλήματα .Ειδικά άμα των πλακώσεις και ανοίξεις πολλά παράθυρα...Ανά διαστήματα των κάνω install ελπίζοντας να έχει στρώσει με κανένα upgrade και πάντα επιστρέφω στην 9.60 Εκδοση. Όπως κολλήματα που τρώει φορές , να μην μπαίνει σε διάφορα site, π.χ για το τεχνικό ινστιτούτο αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ firebox γιατί με opera δεν ανοίγει καν. Αλλά είπαμε παρά τα κολλήματα δεν υπάρχει σε ευχρηστία αυτός ο Browser.
nikosxeng Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Λογικό η 10.54 είναι beta.
abstract Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 H 10.53 δεν είναι beta και έχει τα θέματα της.. τουλάχιστον στα windows
nikosxeng Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Mac λέει και το θέμα, εκει είναι beta.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα