Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελεύθερος κόμβος σε τοιχείο υπογείου STRAD


Excadrix

Recommended Posts

Προσπαθώ έπειτα από υπόδειξη της 4Μ να δημιουργήσω ελεύθερο κόμβο στο σημείο ένωσης του τοιχίου του υπογείου με το υποστύλωμα ώστε να προσομοιώσω τον αρμό που θέλω να αφήσω (θέλω τα τοιχία του υπογείου να έχουν αρμό με τα υποστυλώματα ).Τα τοιχία μου επειδή έχω υπερυψωμένο ισόγειο φτάνουν μέχρι το 1,5 μέτρο. και από πάνω έχω δοκάρι.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία να φτιάξω αυτό που θέλω και να επιβεβαιώσω ότι όντως το πρόγραμμα το επιλύει σωστά? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια προκαταβολικά γιατί καιγόμαστεεεεεε :)

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά το τοιχείο υπογείου θα πατάει μόνο κάτω; Στην θεμελίωσή του; Άρα πρέπει να λυθεί ως τοίχος αντιστήριξης!

 

Θα σου δώσω μια αντιεπιστημονική συμβουλή αλλά με το strad είναι μια καλή λύση... Μην το προσομειώνεις! Ξέχνα στο μοντέλο σου τα τοιχεία και λύστα ξεχωριστά σαν τοίχους αντιστήριξης. Δεν νομίζω ότι θα είσαι πουθενά κατά της ασφάλειας.

Link to comment
Share on other sites

Όταν λες να μην το προσομειώνω εννοείς να τα λύνω το κάθε τι ξεχωριστά?Το πρόγραμμα απ'την στιγμή που δίνω ελεύθερο κόμβο δεν επιλύει ουσιαστικά από μόνο τους τους τοίχους υπογείου σαν τοίχους αντιστήριξης? Παιδιά συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά πρώτη μελέτη που κάνω και το Strad δεν βοηθάει και πολύ....

Link to comment
Share on other sites

Εννοεί ότι αφού βάζεις αρμό, αυτά λειτουργούν πλέον ανεξάρτητα. Δηλαδή πλέον ως τοίχοι αντιστήριξης. Οπότε μπορείς να τα λύσεις ξεχωριστά και στο μοντέλο σου να βάλεις μόνο τα υποστηλώματα, αφού μόνο αυτά θα δουλεύουν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.