dvlfw Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Δύο κτήρια (οικίες με διαφορετικό ιδιοκτήτη η κάθε μία) που αναμεσά τους υπάρχει διάδρομος (το έδαφος είναι με τσιμέντο), ο οποίος διάδρομος είναι ιδιοκτησία του ενός και ''κολάει'' πάνω στον τοίχο του άλλου,μπορεί να δωθεί κλίση για τα νερά προς το διπλανό κτήριο;(Ο ιδιοκτήτης του διαδρόμου να δώσει κλίση στον διάδρομο προς τον τοίχο του γείτονα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Γιατί δεν το κάνει στη μέση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 αν δωσεις τα νερα προς το διπλανο κτιριο πλαι δεν τα διωχνεις....απλα θα λιμνιαζουνε λιγο πιο περα και θαχεις θεμα...το πιο σωστο ειναι τα διωξεις προς τον δρομο.... να σου τονισω οτι σε περιπτωση παρουσιασης υγρασιας στην τοιχοποιια του διπλανου μπορει να σου ζητηθει αποζημιωση λογω κακοτεχνιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvlfw Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Εγω είμαι ο ''τοιχος'' Στον τοίχο μου άκουσα να τους λέει ο μηχανικός τους οτι θα είναι καλό να δώσουν κλίση.... Μπορώ να διαμαρτυριθώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 πεστου το..... αν και εχω πολυ μεγαλες αμφιβολιες αν τοπε μηχανικος... κατασκευαστης θαναι που για να γλιτωσει τα παραπανω τσιμεντα για τις σωστες κλισεις ειπε την ευκολη λυση.... και ΒΑΣΙΚΟ ......οποιος δηλωνει μηχανικος δεν παει να πει οτι ειναι.....ενταξει στην ελλαδα ειμαστε αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvlfw Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 σωστό κ αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα