joan.kosm Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Γεια σας! Εχει κανεις ιδεα τι γινεται με αυτο το προγραμμα? Και αν οι μηχανικοι μπαινουμε?
manos_ir Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 μηχανικοί όχι . . . μόνο στους επιστήμονες μπαίνουμε.
joan.kosm Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 εγω ειμαι τεχνολογος. ρωτησα στον οαεδ κ μου ειπαν οτι φετος δεν μας παιρνουν στους επιστιμονες
minaki Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Καλησπέρα. Είμαι Μηχανικός Έργων Υποδομής και θέλω να κάνω αίτηση στον οαεδ για το πρόγραμμα Γυναικεία Επιχειρηματικότητα 2010. Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα (παράδειγμα) για να συντάξω το επιχειρηματικό πλάνο?
bill_arianos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Μινακι η κοπελα μου ειναι το ιδιο με εσενα και μαλιστα σκεφτομαι να συστεγαστουμε(αν γινεται αυτο). Διαβασε προσεκτικα οτι αναφερει καποια πραγματα ο οαεδ για να μπεις στο προγραμμα. Πρεπει οπωσδηποτε να πας απο τον οαεδ και να μπεις σε λιστα ωστε να παρακολουθησεις καποιες ωρες σε σεμιναρια(απο τον οαεδ).Συμβουλευτικη νομιζω λεγεται και ειναι απαραιτητη προυποθεση ωστε να μπεις στο προγραμμα!! Μη χανεις χρονο λοιπον. Τη συμβουλευτικη μπορεις να την κανεις ακομη και αν μετανιωσεις να μπεις σε αυτο το προγραμμα! Και θα σου μεινει ωστε να μπορεις αν πασα στιγμη σε αλλο προγραμμα που ισως τρεξει να το τσιμπησεις αμεσως!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα