Jeann Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Εγώ συμφωνώ μαζί σου myri...δυστυχώς όμως στην πράξη πολύ συχνά αλλάζουν τα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 καλά αμα βιάζεσαι ό,τι σου χτυπούν χορέυεις αλλά εδώ τουλάχιστον προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mem_fretz Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Γεια χαρά σε όλους τους συνάδελφους. Πρόκειται για μια αλλαγή χρήσης, από αποθήκη σε κατάστημα. Tο κατάστημα λειτουργεί από καιρό, είναι ημιυπόγειος χώρος 74τ.μ. κάτω απο πολυκατοικία και η χρονολογία έκδοσης της άδειας είναι το 1973 όπου αναφέρει οτι ειναι χώρος βοηθητικής χρήσης που δεν έχει υπολογιστεί στο συντελεστή δόμησης. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης? Αυτή η περίπτωση εντάσσεται στο νόμο για τους ημιυπαίθριους η σε κάποιον άλλο παλιότερο νόμο?( γιατί έχω μπερδευτεί με κάποια παλαιότερα post που έχω διαβάσει εδώ πριν την εκδοση του νόμου 3843/10( Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg coco Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Περσινά ξινά σταφύλια αλλά αφού το βρήκα το ανεβάζω... Πρόκειται για την προσθήκη υπογείου... Uploaded with ImageShack.us 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cacau Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Σε υφιστάμενη οικοδομή, υπάρχει τμήμα υπογείου εντός περιγράμματος, το οποίο δεν φαίνεται στα σχέδια. Έχει γίνει καταγγελία και έχουν βεβαιωθεί πρόστιμα. Στην πολεοδομία ισχυρίζονται ότι για να γίνει αναθεώρηση/νομιμοποίηση πρέπει πρώτα να αποδεχθούμε τα πρόστιμα, να πληρωθούν και μετά να γίνει η νομιμοποίηση. Είναι σωστό αυτό? Από πού προκύπτει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 georg coco απο που ειναι αυτο το αποσπασμα που ανεβασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg coco Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Μανώλη Το γράφει κάτω κάτω ΕΔ ΤΕΕ Τεύχος 1714 1/6/1992 Είναι το τεύχος με τίτλο κωδικοποίηση ΓΟΚ cacau Είναι η λογική σειρά. Δεν μπορούμε να κάνουμε το δεύτερο βήμα χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει το πρώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diegito Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 συναδελφοι ξέρω πως τα κλεισμένα μπαλκόνια δεν τακτοποιούνται με το νόμο μπιρμπίλη.Είναι σωστό αυτό που λέω? Γιατί με πήρε έντρομος ενας πελάτης και μου λέει είδα στο ερτ3 ήταν ένας μηχανικός και είπε πως να κανουν τακλεισμένα μπαλκόνια με τον 3843 κ οχι με τον νεο για τα αυθαίρετα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Οτι δεν είναι στον εγκεκριμένο όγκο της οικοδομικής αδείας δεν Μπιρμπιλοδηλώνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα