ΦΑΙΔΡΑ D. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Α και μου τόνισαν για ακόμα μια φορά οτι αν γεννηθεί στο στο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι τα 2.500 €
persefonik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Πότε δε δικαιούσαι τα 25000€;;;
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Πότε δε δικαιούσαι τα 25000€;;; 25000€;;;;; Τότε γεννάω κι εγώ!
ΦΑΙΔΡΑ D. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Αν το παιδί γεννηθεί στο Νοσοκομείο δεν δικαιούσαι τα 2.500€. Αν γεννηθεί σε κλινική τα δικαιούσαι. Ετσι απλά. Και μου το τονίζουν συνέχεια. Παρολαυτά δεν μου φαινεται λογικό γιατί όταν δεν σου δικαιολογούν τα εξοδα της εγκυμοσύνης μέχρι να γεννηθεί το παιδί (γιατρους εξετασες κλπ) σου λένε οτι το κάνουν διοτι σου δίνουν στο τέλος το επίδομα των 2.500 € για την κάλυψη όλων των εξόδων της εγκυμοσύνης. Δηλαδή μια γυναίκα που θα γεννησει στο Νοσοκομείο (όπου σημειωτέον κι εκει θα πληρώσει απλά λιγότερα από οτι σε κλινική) θεωρούν οτι δεν έχει κάνει έξοδα μέχρι να γεννήσει; Τί να πει κανείς; Πάντως παλίοτερα το έπαιρνες το επίδομα όπου κι αν γεννούσες.
Patsias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Καλημερα. Ερωτηση. Υπαρχει πουθενα γραπτη ανακοινωση με επισημη ανακοινωση οτι δεν δινουν επιδομα εαν το παιδι γεννηθεί στο Δημοσιο Νοσοκομείο?. Δεν το βρισκω πουθενα ουτε στο σαιτ. Δεχομαστε μια προφορικη ανακοινωση απο εναν υπαλληλο του ΤΣΜΕΔΕ?
ΦΑΙΔΡΑ D. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Ελα ντε! Δεν ξέρω, εψαξα κι εγω καθόλου, μόνο ότι μου είπαν προφορικά. Με την πρώτη ευκαιρία όμως θα τους ρωτήσω μόλις παω από το γραφειο του τσμεδε.
persefonik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Μήπως ξέρει κανείς πότε περίπου παίρνουμε τα λεφτά αυτά; Μας τα βάζουν κατευθείαν στο λογαριασμό, μιας κ έχουμε ήδη δηλώσει το ΙΒΑΝ μας στη σελίδα του τσμεδε ή μας στέλνουν καποια στιγμή κάτι σαν επιταγή να πάμε να εισπράξουμε; Βασικά μήπως ξέρει κανείς πόσο καιρό μετά απο την κατάθεση των εγγράφων (ληξιαρχική πράξη γέννησης, βεβαίωση, βιβλιάριο) γίνεται αυτό;
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Αν πας Αθήνα τα παίρνεις επί τόπου. Εγώ έτσι έκανα τις δύο τελευταίες φορές που έγινα μπαμπάς. Για επαρχία περίμενα από 6 μήνες έως και 1,5 χρόνο...
esofiaki Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Mηπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει εφόσον ζητάνε βιβλιάριο ΙΚΑ, επειδή δεν είναι το ΤΣΜΕΔΕ στον ΕΟΠΠΥ, για να πάρεις την άδεια λοχείας-κύησης μπορείς να έχεις 2 βιβλιάρια?? Ενα του ΤΣΜΕΔΕ που ήδη έχουμε και ένα του ΙΚΑ? Εγώ είμαι μισθωτη στην εταιρία μου και μου πληρώνουν ΤΣΜΕΔΕ και ΙΚΑ ασθένεια σε χρήμα.
ΦΑΙΔΡΑ D. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 esofiaki σου έχω απαντήσει στο θέμα "Αδεια εγκυμοσύνης"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα