Directionless Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Όπως ακριβώς στο είπε ο Χάρης. Το WoodExpress παίρνει κανονικότατα τα εντατικά μεγέθη και διαστασιολογεί. Γι' αυτό άλλωστε είναι και σε διαφορετική επιλογή στα μενού (μπορεί π.χ. να θέλεις για κάποιον α ή β λόγο να διαστασιολογήσεις μέλη χωρίς επιπλέον έλεγχο συνδέσεων). Σε σχέση με τη βιβλιογραφία να συμπληρώσω το παλιό αλλά καλό (με τη μέθοδο των επιτρεπόμενων τάσεων) : Παύλου Ιωαννίδη "Ξύλινες στέγες σαν μορφολογικά και φέροντα στοιχεία" (για το "φέροντα" δεν είμαι και πολύ σίγουρος γιατί δεν το έχω μπροστά μου το βιβλίο).
Evan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 η πολεοδομία ζητάει τέυχος για ξύλινες στέγες;
whatisthis Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Εμένα μου έχουν ζητήσει πάντα. Βέβαια η συνήθης τακτική από συναδέλφους είναι ενα σχέδιο πάντα το ίδιο-φωτοτυπια σβησιμο η διαστασεις παλι φωτοτυπια για το σχεδιακι..!
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Βιβλιογραφία για ξύλινες κατασκευες???
Directionless Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Γενικό το ερώτημά σου. Πες μας τι ψάχνεις ακριβώς, εκτός και αν μιλάς γενικά και αόριστα οπότε : 1) Παύλου Ιωαννίδη "ΟΙ Στέγες Στην Οικοδομή Σαν Μορφολογικά Και Φέροντα Στοιχεία" (δες και εδώ http://www.papasotiriou.gr/results.asp?Searcher_FieldsCount=4&Searcher_FieldName_0=Title&Searcher_Weight_0=2&Searcher_SearchPhrase_0=&Searcher_FieldName_1=ISBN&Searcher_Weight_1=&Searcher_SearchPhrase_1=&Searcher_FieldName_2=Author&Searcher_Weight_2=1%2C1&Searcher_SearchPhrase_2=%C9%F9%E1%ED%ED%DF%E4%E7%F2&Searcher_FieldName_3=Publisher&Searcher_Weight_3=&Searcher_SearchPhrase_3=&Searcher_FieldName_4=Summary&Searcher_Weight_4=&Searcher_SearchPhrase_4=&ty=0&cat=0&image1.x=0&image1.y=0) 2) Ελισσαίου Σ. Κατσαραγάκη "Ξύλινες Κατασκευές" / Εκδ. ΕΜΠ 3) Werner "Ξύλινες Κατασκευές", Τόμος Α' και Β' / εκδ. Μ. Γκιούρδας Μετά υπάρχουν μία σειρά από βιβλία παλιάς παραδοσιακής οικοδομικής τα οποία όμως είναι αδύνατο να βρεις πια στο εμπόριο (του 1930 και ούτω καθ' εξής) με ενδιαφέρουσες κατασκευαστικές λεπτομέρειες. Έχει να κάνει πάντα με το τι θες να κάνεις.
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Γενικά, όχι κάτι συγκεκριμένο... Έχω το 2) είναι πολύ καλό..
mkalliou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Και του Γκιούρδα είναι ωραία. Όχι για υπολογισμούς, αλλά περισσότερο για τα σχήματα, φωτογραφίες, τεχνοτροπίες. Του Κατσαραγάκη είναι πλήρες!
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 (edited) ποιό βιβλίο θα προτείνατε για την στατική επιλυση ξύλινης κατασκευης; του Κατσαραγάκη ή του Γκιούρδα; Edited Μάρτιος 30 , 2012 by Paul_Mix
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 Με την επίλυση ξυλινης στέγης υπάρχει κάποιο βιβλιο που ασχολείται πιο ειδικα ή του Κατσαραγάκη ειναι το καλυτερο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα