dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Πήραμε τηλέφωνο κι όντως έχουν περαστεί στα μητρώα οι νέοι μηχανικοί Φεβρουαρίου... Ξεκινήστε διαδικασίες διαγραφής/απαλλαγής αν είστε σε άλλο ταμείο...
Vlad Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 δηλαδη αν ειμαι κατω των 26 εχω/δεν εχω παρει το πτυχιο ειμαι ασφαλισμενος στην ασφαλεια του πατερα μου?? Λογικά ναι...δεν έχεις βιβλιάριο??εσύ θα ξέρεις αν έχεις βιβλιάριο υγείας ως προστατευόμενος των γονιών σου.
ΤΖΕΤΖΟΥΜΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 25/02 /10 ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΡΙΟ ΣΤΙΣ 30/05 ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΟΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ? ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ?ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΩ??????
sdim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Αν θυμάμαι καλά, η πρώτη δόση του ΤΣΜΕΔΕ ξεκινούσε από την μέρα που πέρασα τις εξετάσεις του ΤΕΕ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα