MAKAP Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Μα ... το ερώτημα αφορά σε δύο άρτια, κατά παρέκκλιση, όμορα οικόπεδα.
dgt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Νομιζω εσυ το απαντησες ηδη πιο πανω....βελτιωση παρεκκλισης Το ερωτημα ειναι , φανταζομαι , πως αν ειναι του ιδιου ιδιοκτητη αν θεωρειται αυτοδικαια οτι συνενωνονται
Pueblo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Το ερώτημα είναι το εξής:Μπορεί ο ιδιοκτήτης του Α οικοπέδου να αγοράσει το Β , και το νέο οικόπεδο που προκύπτει είναι μη άρτιο αλλά οικοδομήσιμο; Πως μπορεί ένα άρτιο κατά παρέκκλιση μετά από συνένωση (αν τελικά γίνεται) να είναι μη άρτιο? Κι εγώ ξέρω οτι γίνεται η συννενωση για να βελτιωθεί η αρτιότητα. Αυτό που θα έκανα εγώ θα ήταν ένα γραπτό ερώτημα στη πολεοδομία.
Dim84 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Συγγνώμη δεν το έγραψα. Ναι, του ίδιου ιδιόκτητη
MAKAP Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 @Dim84 Μ' αυτό το δεδομένο, εάν ζητηθεί ΟΑ, τα δύο οικόπεδα θα συνενωθούν.
Dim84 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δεν μπορούν δηλαδή να παρουσιαστούν αυτόνομα γιατί είναι άρτια κατά παρέκκλιση? [Διάβασα την απόφαση του ΝΣΚ που είχε εκδόσει το 1991 (αναρτήθηκε μέσα στο forum πρόσφατα νομίζω 14/12) και κάτι τέτοιο κατάλαβα.] Εάν τα οικόπεδα είναι άρτια στον κανόνα τότε διατηρείται η "αυτονομία" του καθενός οικοπέδου παρ' όλο που ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη?
MAKAP Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Από τη συγκεκριμένη εγκύκλιο, αυτό προκύπτει.
Dim84 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 ΜΑΚΑΡ σ' ευχαριστώ πολύ. Γιατί χθες το διάβασα αργά το βράδυ και η αλήθεια είναι ότι μου κάθισε κάπως βαρύ και είχα υπόννοιες ότι κάτι δεν κατάλαβα σωστά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα