Σπυριδούλα Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 τελεια,ειδικα,με οτι ειδους κωδικες θεςάρα αντιγράφεις το σλόγκαν του αειμνήστου rigid (τον εκτέλεσε ο άγιος)τέλειες ολοκληρωμένες λύσεις - υπεύθυνο service εσύ service δίνεις? γιατί ο rigid έδινε
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Γιατί απαιτείται πρόγραμμα για τα σίδερα Στην πραξη ,αυτη ειναι η αληθεια.ενας εμπειρος σιδερας μπορει ανετα να καλουπωσει ενα κτιριο χωρις σχεδια.απλα στην Ελλαδα ζουμε και ειναι γραφειοκρατικο το θεμα.
Σπυριδούλα Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 ενας εμπειρος σιδερας μπορει ανετα να καλουπωσει ενα κτιριο χωρις σχεδιακαι ο καλουπατζής να σιδερώσει. αν δεν ευκαιρεί στέλνεις τον μπογιατζή βασικά όποιος είναι εύκαιρος για να μην μακρυγορώ
skafos Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Στην πραξη ,αυτη ειναι η αληθεια.ενας εμπειρος σιδερας μπορει ανετα να καλουπωσει ενα κτιριο χωρις σχεδια.απλα στην Ελλαδα ζουμε και ειναι γραφειοκρατικο το θεμα. Εννοείται . Τι στατική μελέτη και υπολογισμοί και αηδίες . Γραφειοκρατία του κερατά. Από μεθαύριο τα στατικά θα γίνονται από διοικητικούς υπαλλήλους και η επίβλεψη από ναυπηγούς /πιτσαδόρους με ειδίκευση στη συγκόλληση οπλισμών. Εδώ βγαίνουν κάτι άσχετοι Π.Μ. και κάνουν εξάρτηση με GPS από τον ψαρά τον κολλητό τους . Σιγά τα ωά .
kasvan Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Αυτό για το Φ γιατί δεν μου απαντάει κανένας; Φ10 1ος όροφος Φ20 2ος όροφος Φ30 .... έτσι πάει; Πάρε τη δουλειά,κ θα τα βρούμε.......τα ποσοστά μας θα τα πάρουμε από το ΤΕΕ,που θα τα δώσεις έτσι κ αλλιώς/. συνάδελφε 100 ευρώ θα κόβω το κομμάτι 2% = 2 ευρώ δεν φτάνουν δυστυχώς παρά για 2 τυρόπιτες ή 3 κομμάτια πίτσα χωρίς ζαμπόν. Σπυριδούλα άσε τους πεθαμένους με τους πεθαμένους!!!
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Τι στατική μελέτη και υπολογισμοί και αηδίες σωστα.επιτελους αντιλαμβανομαστε την πραγματικοτητα. Κasvan μην σκας για τα φ.ετσι κιαλοιως κανεις δεν τα προσεχει...και καλα κανουν δηλαδη.μια φορα ΠΜ-στατικος που μου ειχε κανει στατικα ειχε βαλει τοσα σιδερα που δεν χωρουσαν στην κολωνα
Σπυριδούλα Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Φ10 1ος όροφοςΦ20 2ος όροφος Φ30 .... δοκιμάζεις και λίγο στην αρχή μέχρι να βρεις το βήμα
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Παιδιά, να ηρεμήσουμε λίγο. Εντάξει , δεχτήκαμε να υπάρξει λίγο χαλαρότητα αλλά πλησιάζουμε στην ισοπέδωση. @Skafos : Έχω επισημάνει ότι συνεχίζεις να επιτίθεσαι σε συναδέλφους . Σου συνιστώ κοσμιότητα . Δεν θέλω να επανέλθω.
skafos Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Μ' έχετε βάλει στο μάτι. Μεροληπτείτε νομίζω. Αυτό έχω να πώ εγώ. Συγνώμη αλλά ο τρόπος που γράφω είναι λιγάκι brutal αλλά έτσι γράφω. Ζητώ συγνώμη από τους συναδέλφους αν τους προσέβαλλα.
kasvan Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Ντροπή σας ΠΜ πάλι χαλάσατε το θέμα με τις εξαρτήσεις και τα GPS! Ρωτάω πολύ συγκεκριμένα πράγματα που ανταποκρίνονται στα θεσμοθετημένα από Βασιλικά Διατάγματα δικαιώματα μου σαν μηχανικός και εσείς το χαβά σας! skafos είσαι διχασμένη προσωπικότητα μάλλον φταίνε τα κύματα των δορυφόρων του ψαρά.
Recommended Posts