gvarth Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Μ' έχετε βάλει στο μάτι. Μεροληπτείτε νομίζω. Αυτό έχω να πώ εγώ. Την επόμενη φορά που θα με αναγκάσεις εσύ @skafos ειδικά να επανέλθω , να είσαι σίγουρος ότι θα πάρω την άποψη και άλλων συντονιστών για να σε στείλω να βλέπεις το forum ως θεατής.
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 ουδεμια παρεξηγηση.εμενα με συγχωρειται,πρεπει να παω να παραλαβω τα σιδερα μιας πλακας........
skafos Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Και προσοχή στις συγκολλήσεις ε ; Μόνο πιστοποιημένες. Άντε γιατί τα ισοπεδώσαμε όλα.
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Κράτα κ λίγο σίδερο για τις γαρδένιες,μιας που πας.Στις δικές μου που βελάζουν από τη ζέστη βάζω πλέον σύρμα από την οικοδομή. Θα σας στείλω κ την αποτύπωση του παρτεριού μου,που την εξάρτησα με gps χειρός!
Σπυριδούλα Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 ρε κορίτσια, ηρεμία. κανείς δεν τσακώνεται, όλες φίλες είμαστε
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Μα ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Οι γαρδένιες θέλουν σίδερο. Κ εγώ είμαι μια τρελή τρελή παπαρούνα,που κουβεντιάζω με τις φίλες μου τις γαρδένιες. ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ! Περίμενα τέτοιο θρεντ τουλάχιστον κάνα εξάμηνο.Τα Σ-Π-Α-Ε-Ι.:lol:
skafos Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 ρε κορίτσια, ηρεμία. κανείς δεν τσακώνεται, όλες φίλες είμαστε Κολλητές , για τα σίδερα είμαστε με την αναδουλειά που έχει πέσει. Ας όψεται ο @parist43 που έχει σαρώσει την αγορά και δεν μας έχει αφήσει καμμία δουλίτσα. Ούτε κοτέτσι ισόγειο με βεράντα στον ακάλυπτο . Αχ, άκαρδε Πάρι !!!
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 ........ μου θυμίζεις την κορούλα μου που ήρθε τις προάλλες και μου ανακοίνωσε οτι δεν είναι πια Ολυμπιακός, έγινε Παναθηναϊκός ......... θα πρεπε να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας που το παιδί έχει μυαλό και στόχους στη ζωή του !!
kasvan Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Σίδερα της πλάκας για γαρδένιες δηλαδή να βάζω και εγώ στα σπίτια;
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Σίδερα της πλάκας για γαρδένιες δηλαδή να βάζω και εγώ στα σπίτια; Εγώ πάντως αυτά βάζω. Έτσι μου είπε το ζουζούνι μου,σε εμένα την τρελή τρελή παπαρούνα. θα πρεπε να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας που το παιδί έχει μυαλό και στόχους στη ζωή του !! ρε συ theo,πού ήσασταν την τελευταία δεκαετία?
Recommended Posts