ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 ckiriako ως ΗΜ Μηχανικός που είσαι μπορείς φαντάζομαι να τον βοηθήσεις περισσότερο από ό,τι εγώ. Συγνωμη Cna, ρωταγα τον φιλο μας και σε μπερδεψα.. Αφου λυθηκε το προβλημα του ολα καλα! Καλο κουραγιο τωρα μεχρι να σου διεκπεραιωσουν την δουλεια.. Εγω περιμενω αυτο το καιρο απο 3 υπηρεσιες να με προχωρησουν και ειμαι αγανακτισμενος...
sermix Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 ευχαριστω και παλι. η υπομονη ειναι το βασικο στοιχειο που πρεπει να κατεχει ενας μηχανικος!
nikospatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Γειά σας. Ψάχνω μια μελέτη αερισμού για βαφείο-φανοποιείο αυτοκινήτων Όπως έχει πολλάκις αναφερθεί δε διανέμονται μελέτες σε αυτό το φόρουμ! ss_sk
Xasimo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Καλησπερα σας μηπως γνωριζει κανενας αν τωρα με τα βιοκλιματικα κτιρια εχει αλλαξει τιποτα για μελετη φωτεισμου-αερισμου ? ισχυει δηλαδη το 10% για φωτεισμο και το 5% για αερισμο η εχει αλλαξει κατι?
Christos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2018 Σε τακτοποιημενο παταρι καταστήματος με κυρια χρηση μου ζητηθηκε μελετη φωτισμου αερισμου. Και με το μεν φωτισμο οκ, αλλα με τον αερισμο εχω ένα θεματακι, διοτι το κουφωμα είναι ένα μεγαλο σταθερο χωρις ανοιγμα. Ο χωρος κλιματίζεται, μπορει να περασει με καποια μελετη τεχνητου αερισμου; και αν ναι, εχετε καποιο προτυπο; σας ευχαριστω πολύ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα