Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδικασία για ανάθεση Δημοπράτησης Υλικών


Recommended Posts

Καταρχήν να χαιρετήσω την υπέροχη πραγματικά ομάδα σας! Ειμαι αρκετες ώρες μεσα στο φορουμ και πραγματικά έχω πολύ καλές εντυπώσεις σε όλα τα θέματα. Είμαι λοιπόν ευτυχής που είμαι κοντά σας.

 

Δουλεύω σε ΔΕΚΟ και απαιτείται να γίνει δημοπράτηση για αγορά υλικών ώστε να υλοποιήσουμε το υπόγειο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού που έχει εγκριθεί.

Μου ζητούνται όμως τρελά πράγματα, παρόλο που έχω δώσει τα λεπτομερή στοιχεία των απαιτούμενων προς αγορά υλικών στο τμήμα προμηθειών. Σήμερα μου είπαν πως θέλουν να αναφέρω τεχνική περιγραφη του έργου που ως Ηλεκτρολογείο θα κάνουμε, και να αναφερω σε αυτην και τα πιστοποιητικά ΕΛΟΤ των υλικών!:confused: Δεν το έκανα και σκοπεύω μετά την αυριανη απεργία να εκφράσω την αντίρρησή μου σε αυτο που μου ζητηθηκε.

 

Εσεις τί ξέρετε και τί πιστεύετε? Πρέπει να τα ΄δωσω?? Αυτά σε τί χρειάζονται?? Δεν μιλαμε για αναθεση εργολαβίας δημόσιου έργου. Μιλάμε απλώς για προμήθεια υλικών. Την εγκατασταση θα την κάνουν οι ηλεκτρολογοι του τμηματος.

Περιμένω τις απαντήσεις σας, ώστε μην κανω γκαφα!:shock:

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δεν ξερω αν εγινα κατανοητός, μπορείτε να μου πειτε όταν θέλουμε να εκκινήσουμε μια δημοπρασία για αγορά υλικών, τί ακριβώς θα πρέπει να αναφερουμε?

πχ αρκει όταν μιλάμε για αγορά καλωδίου ΝΥΥ 4Χ16 να αναφερουμε μονο τον τυπο JVV.....4G16?? Ή χρειάζεται και κάτι άλλο?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.