VVT Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει... Μιας και βαρέθηκα τις απαισιόδοξες συζητησεις.... Μιας και το (κλίμα) είναι βαρύ...σκέφτηκα να ανοίξω αυτο το thread... Το ερώτημα είναι όπως όλοι θα καταλάβατε,που θα πάμε φέτος διακοπές.... Με ενδιαφέρον περιμένω τους προορισμούς σας...
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 λεω για το 11 γιατι φετος λογω γεννας αναβληθηκε... αγιος μαυρικιος δαγκωτο....
*olga* Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 7 Ιουνίου παραδίδω διπλωματική για το μεταπτυχιακό και στις 9 φεύγω για Κρήτη. Για αρχή. Φέτος θα λιώσουμε κ στο camping. Δεύτερο πόδι Χαλκιδικής.
kostaspde Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Για καμιά ημερήσια εξόρμηση είμαι μάλλον στη Χαλκιδική. Δε με παίρνει για παραπάνω.
agrafiot Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 12 ήμερο road trip Ιταλία, ξεκινώντας από λίμνη Κόμο και καταλήγοντας Ακτή Αμάλφι.
sdim Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Στην Ηλεία, έχει υπέροχα μέρη. Santa Andreas (Άγιος Ανδρέας), Κατάκολο, Sarakina beach , κτλ...
gio Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Εγώ έλεγα (μου είπαν δηλαδή) Μήλο, Σίφνο ή Ιθάκη. Κάποια ιδιαίτερη προτίμηση;
VVT Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Εγώ έλεγα (μου είπαν δηλαδή) Μήλο, Σίφνο ή Ιθάκη. Κάποια ιδιαίτερη προτίμηση; Μήλο τέλεια....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα