Pipis Sotos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Αν λέω έχω ένα φίλο που έχει ένα μαγαζί και δεν τον πειράζει να κόβει αποδείξεις ή έχει πελάτες που δεν τις παίρνουν τις αποδείξεις και τις μαζέψει και μου τις δώσει υπάρχει πρόβλημα? Θέλω να πω αν πειράζει στις αποδείξεις που μαζεύει κάποιος αν είναι φανερό ότι δεν είναι όλες δικές του? Πχ να έχεις 30 αποδείξεις από μία καφετέρια σε μία μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 εισαι κουβαρντας και κερνας ολο το κοσμο.. μετα μαζευεις τις αποδειξεις απο τα τραπέζια ή τις ζητάς απο το κατάστημα... γιατι εισαι και ευσυνείδητος πολίτης... Εχω την γνωμη οτι δε θα τις ελέγξει και κανενας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Μπορει να εχει ειπωθει ηδη.. Αποδειξεις απο διοδα μετρανε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Μπορείς να τις περνάς ως έξοδο στα βιβλία, όπως μου είπε ο λογιστης (τα διόδια). Αν δεν θες ή δεν πρόλαβες μπορούν να μετρήσουν ως απόδειξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Ερωτημα περί αποδείξεων, αν και σε κάποιους ίσως φανεί χαζό : Μηχανικός δείχνει ακαθάριστο 24000 και συνολικά έξοδα 7000, οπότε καθαρό εισόδημα 17000. επίσης στο Ε1 (και όχι στο Ε3) δηλώνονται οι ασφλαιστικές εισφορές προς ΤΣΜΕΔΕ 3000. Οι αποδείξεις που απαιτούνται υπολογίζονται στα 17000 (καθαρό εισόδημα) ή στο τελικό που μένει αφαιρώντας και το ΤΣΜΕΔΕ, δηλαδή 17000-3000=14000? Στο γραφείο πληροφόρησης ΔΟΥ της Θεσνικης υπάλληλος απάντησε στα 17000, αλλά εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάτι πιο στάνταρ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Εγω επι του φορολογητεου ποσου νομιζω..(δλδ 17000Ε-ασφαλιστικες εισφορες..) Τωρα το χερι στη φωτια δεν το βαζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefuros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Επί του φορολογητέου, στην συγκεκριμενη περίπτωση τις 14.000 ΑΚΥΡΟ, ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΔΗΛΟΥΜΕΝΟΥ, ΔΛΔ 17000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 ...επί του δηλούμενου εισοδήματος δηλ. 17.000 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Επειδη θα το χασω στο τελος. Μου ζηταει η λογιστρια για εσοδα 21500, αποδειξεις 15000 ευρω ειναι πιθανο ή να αλλαξω λογιστρια ??!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Eίναι πιθανό, ίσως είναι και οφέλιμο για εσάς (αυτή ξέρει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα