Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα για την κατάθεση των αμοιβών


Recommended Posts

Η Πολεοδομία ; e-banking για απόδειξη αμοιβής ;

 

εδώ εχθές για μιά φορά ακόμα έπαιζα ξύλο, ....

βρε καλή μου, για εσένα είναι η υπογεγραμμένη από την Εφορία δήλωση πληρωμής του ΦΕΜ, για αυτό πάμε πάνω κάτω και σου την φέρνουμε σφραγισμένη, έχει και τον αριθμό του Διπλοτύπου και απ' όλα, το Διπλότυπο είναι το δικό μου παραστατικό και πρέπει να το έχω οπωσδήποτε στα βιβλία μου,

αδύνατον,....τίποτε δεν καταλάβαινε η κυρία...., εμείς πάντοτε έτσι το κάνουμε....

Αν τίς δώσεις την απλή εκτύπωση από ένα e-banking την βλέπω κατ' ευθείαν με εγκεφαλικό :D

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβα τι ακριβως λες...

 

Αλλα προς το παρον, δνε γινεται πληρωμη μεσω e-banking...Ουτε το 2%(+2.4%*2%) δεν μπορει να παρει το ΤΕΕ με αυτον τον τροπο...

 

Τωρα για ΦΕΜ μεσω e-banking δεν ξερω...Αλλα αφου θα πας στην εφορια γτ να μην το πληρωσεις εκει??? Τραπεζικες επιταγες δεχονται??

Link to comment
Share on other sites

γιά πάνω από 300€ πληρωμή,οι ΔΟΥ δέχονται μόνον επιταγή, προσωπική ή Τραπεζική ή πιστωτική κάρτα στο όνομα του υπόχρεου.

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει εσωτερική εγκύκλιος της Εθνικής για προτεραιότητα εξυπηρέτησης των μηχανικών στο ταμείο όταν πρόκειται για τις αμοιβές τους και μόνο (όχι για άσχετο λόγο).

Κάτι αντίστοιχο με την άμεση προτεραιότητα που έχουν στον οφθαλμίατρο όσοι πάνε για δίπλωμα οδήγησης.

Γνωρίζει κανείς τίποτα;

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά σας μετέφερα πληροφορία (μέσα από την ΕΤΕ) σχετικά με το e-banking. Τώρα αν θα πάθει εγκεφαλικό ο καρεκλοκένταυρος στο κάθε "μαγαζί" που αποκαλείται "Πολεοδομικό γραφείο" θα πρέπει να μας είναι αδιάφορο. Τα πράγματα προχωρούν και εξελίσσονται και αυτό δε συμβαίνει μόνο ως προς τα αρνητικά "μέτρα". Θα το δεχτούν και θα πουν και ένα τραγούδι, όταν θα τους δοθεί διαταγή. Όπως ακριβώς δέχεται παραστατικά από internet και η εφορία, όπως αναγνωρίζεται το φαξ πλέον ως επίσημο έγγραφο. Μην τρελλενόμαστε τώρα! Επιτέλους αρχίζουν να αποδέχονται το προφανές και αυτό που φωνάζαμε για χρόνια και επέβαλλε η κοινή λογική να συμβαίνει.

Link to comment
Share on other sites

γιά πάνω από 300€ πληρωμή,οι ΔΟΥ δέχονται μόνον επιταγή, προσωπική ή Τραπεζική ή πιστωτική κάρτα στο όνομα του υπόχρεου.

πάει πέρασε, τώρα έγινε 150!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!

Είμαι κ γω νέα μηχανικός κ ψάχνω να βρω τί γίνεται μ αυτλον τον λογαριασμό μηχανικού στην Εθνική Τράπεζα..

Στο ΤΕΕ που απευθύνθηκα μου είπαν πως αν έχω ήδη λογαριασμό όψεως δε χρειάζεται ν ανοίξω άλλον, πως στο πρόγραμμα αμοιβών του ΤΕΕ μπορώ δίνω αυτόν τον αριθμό λογαριασμού...ισχύει?

Από τις απαντήσεις σας στη συζήτηση κατάλαβα πως χρειάζεται ν ανοίξω λογαριασμό μηχανικού κ πως ένας απλός όψεως δεν κάνει...

Ρωτάω γιατί δε θέλω να κάνω ακόμη έναρξη επαγγέλματος μιας κ δε θ ασχοληθώ άμεσα με το επάγγελμα.

θέλω απλά να κάνω την ρύθμιση του ημιυπαίθριου του δικού μου διαμερίσματος κ χρειάζομαι έναι αριθμό λογαριασμού όψεως στην εθνική για να μπω στο πρόγραμμα του ΤΕΕ κ να υπολογίσω την αμοιβή μου από την οποία όμως θα με απαλλάξει το ΤΕΕ στη συνέχεια καθώς πρόκειται για δική μου δουλειά. Από το ΤΕΕ δηλαδή μου είπαν πως κ στην περίπτωση που πρόκειται για κάτι δικό μου πρέπει να υποβάλλω κανονικά το έργο μέσω του προγράμματος αμοιβών αλλά τελικα δε θα χρειαστεί να γίνει καμμία κατάθεση αμοιβης στην εθνική γιατί θα πάρω απαλλακτικό από το ΤΕΕ..

Επίσης, μπορώ να υπογράψω εγώ μιας κ έχω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, χωρίς όμως να κάνω έναρξη επαγγέλματος στην εφορία απ΄τη στιγμή που τελικά δε θα προκύψει αμοιβή???

Συγγνώμη για τις άπειρες ερωτήσεις αλλά δεν κατάφερα μέχρι στιγμής να πάρω μια σίγουρη απάντηση όπου κ αν απευθύνθηκα...

Ευχαριστώ για την κατανόηση κ το χρόνο σας...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.