K_PAT Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάς. Ακόμη και αν απαλάσσεσαι από αμοιβές προκείπτουν άλλες κρατήσεις (για να είμαι ειλικρηνής δεν το γνωρίζω ακριβώς). Το βέβαιο είναι ότι από την στιγμή που μπαίνει κάπου η σφραγίδα σου θα πρέπει να κοπεί διπλότυπο, ακόμη και μηδενικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archthanos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Επειδή το λογαριασμό τον άλλαξαν τελευταία και δεν είναι πλέον ο κλασσικός όψεως μηχανικού που ήταν, κάνε μια ερώτηση στην ΕΤΕ αν κάνει ένας οποισδήποτε για κατάθεση αμοιβών μηχανικού... Όσον αφορά την έναρξη πρέπει να γίνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
μαργαρ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Σας ευχαριστώ πολύ κ τους δύο για την άμεση ανταπόκρισή σας...το φοβόμουν κ γω ότι μάλλον δε μπορεί να γίνει αυτό που ζητάω αλλά είπα να το ψάξω λιγάκι...ευχαριστώ κ πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Την αμοιβη που καταθέτουμε στην Εθνικη για οικοδομικη αδεια,μετα απο πόσο καιρο μπορουμε να την εισπραξουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Αν δεν κάνω λάθος για 10 ημερολογιακές ημέρες την έχει "κλειδωμένη" η τράπεζα (αυτή είναι η συμφωνία με το ΤΕΕ) οπότε την 11η θα μπορείς να κάνεις ανάληψη της αμοιβής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Οκ. ευχαριστω, γιατι καποιοι μου ελεγαν μετα απο 15 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Άλλαξε πρόσφατα από 15 σε 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
howard_roark Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 εχω την εντυπωση οτι πηρα προσφατα λεφτα την 10η μερα, οχι την 11η. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Tην εντεκατη μερα μετρωντας και τη μερα καταθεσης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 στο site του τεε που ζητάει να καταχωρήσουμε τον αριθμό λογαριασμού, τι ακριβώς θέλει? το iban? γιατι έβαλα τον αριθμο του λογαριασμου που άνοιξα της μορφής χχχ/χχχχχχ-χχ και λέει οτι δεν είναι αριθμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα