111 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 ακριβώς αυτό λέω και εγώ, φοβάμαι για λάου λαου και καταχρηστικές χρεώσεις της τράπεζας η οποία ξέρει πολύ καλά να παίζει αυτά τα παιχνίδια! Το θέμα είναι να σε βάλει στο χορό της, αν μπεις θα χορέψεις ότι σου παίξει. Εννοείται ότι μακάρι να κάνω λάθος, να μην κατάλαβα καλά δηλαδή! θα δείξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Παιδιά αν επιβάλλουν χρεώσεις οι οποίες είναι καταχρηστικές, απλά θα τους κυνηγήσουμε. Δε θα ασχολούμαστε τώρα και με τις φήμες που διαρρέει ...κάποιος υπάλληλος! Δεν είναι θέμα αυτό τώρα... Οι άνθρωποι είναι άσχετοι στο βαθμό που δεν ήξεραν να διαχωρίσουν το καθεστώς των λογαριασμών όψεως των εμπόρων (που είναι προαιρετικοί) με αυτούς των μηχανικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Αυτό που λέει ο tpanag είναι αλήθεια. Μιλάμε για το χάος το ίδιο μεταξύ υπαλλήλων της ίδιας τράπεζας (ενίοτε και του ίδιου υποκαταστήματος). Τους τα λες αργά-αργά και πολύ ξεκάθαρα αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνουν καν τι τους λες (μου 'τυχε εμένα - άλλα δικαιολογητικά μου είπαν στο 181818, ελπίζω να το γράφω σωστά το νούμερο, άλλα μου ζητούσε ο υπάλληλος του Α' υποκαταστήματος και άλλα ο υπάλληλος του Β'). Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Σημερα εμαθα οτι ο λογαριασμος μηχναικου εχει και και καταθετικο επιτοκιο...!!!!! Πηρα 0.74Ε πιστωτικους τοκους - 0,07Ε φοροι επιτοκιου = 0,67Ε!!!!!!! Αρχιζω λοιπον να κανονιζω τις διακοπες μου..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Καλά κρασιά! Όταν εκμεταλλεύονταν όμως τα λεφτά μας για 15 ημέρες έτσι με τσαμπουκά.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Πλεον τα χρηματα ειναι διαθεσιμα την ιδια μερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Ισως οχι την ιδια μερα, αλλα την επομενη σιγουρα. Εκανα καταθεση και του ειπα δες αν φαινονται στο λογαριασμο και ειπε οχι.Δεν ξερω αν χρειαζεται καποιο λογικο διαστημα για να απλωσει το χερακι του το ΤΕΕ και να παρει τη δοση του και αργοτερα ειναι διαθεσιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Αμεσως ειναι διαθεσιμα Μανωλη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Αμέσως ναι. Και γω έτσι νόμιζα αλλά το τσέκαρα μέσω web banking το απόγευμα της ίδιας μέρας και είχε πιστωθεί το ποσό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetrak77 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Για την ακρίβεια, πιστώνονται μετά το κλείσιμο των συναλλαγών, σταδιακά πιθανόν σε όλους τους λογαριασμούς που δέχτηκαν κατάθεση εκείνη την ημέρα. Αυτή είναι η μία εκδοχή. Η άλλη είναι ότι πιστώνονται κάποια στιγμή μετά τις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας (τουλάχιστον εμένα έτσι έγινε σε κάποιες καταθέσεις που έκανα πρόσφατα). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα