Sweet Imperial Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Kαλησπερα και παλι , Η αυτονομη μεζονετα που κατασκευαζεται (ειναι στα μπετα ) στο σαλονι μου θα ηθελα να δημιουργησω σοφιτα παταρι (εχω πολυ υψος (τελευταιος οροφος) στο τυφλο μερος του πισω , μηπως γνωριζει κανεις πληροφοριες πως μπορει να γινει και αν υπαρχουν ενναλακτικες χωρις τουβλο ,ισως σιδεροκατασκευη ? Εχω επισυναψει φωτογραφια για το πως θα το ηθελα . ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 1ον. Να γνωριζεις οτι η σοφιτα (παταρι) ειναι παρανομη. 2ον. Θα πρεπει να εχεις κατι λιγοτερο απο 3 μετρα υψος για το σαλονι σου και επιπλεον 2 και κατι μετρα υψος για την σοφιτα. 3ον. νομιζω ο μηχανικος που σου κανει το σπιτι ειναι ο καταλληλος να σου δωσει λυσεις. αν μας δειξεις σχεδια του σπιτιου σου ισως βοηθησουμε (μια ιδεα) και εμείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Imperial Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Ειναι παρανομη ,ακομα και οταν εχεις τα παραπανω στοιχεια σε μετρα που μου δωσατε ? Και επειδη πολλα ειναι δυστυχως παρανομα και στην συνεχεια νομοποιουνται (οπως ημιυπαιθριοι) υπαρχει τροπος να δημιουργηθει νομιμα και σωστα οπως στη φωτογραφια που σας παρεθεσα ? Σας ευχαριστω πολυ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
allotrios Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 το πατάρι συμπεριλαμβάνεται στο Σ.Δ. αν έχουν εξαντληθεί τα μέτρα της δόμησης είναι παράνομο. Παράνομα όμως μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Όπως πολύ σωστά είπε και ο συνάδελφος παραπάνω, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον υπεύθυνο μηχανικό του έργου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Imperial Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Σας ευχαριστω πολυ Κανω την προετοιμασια μου και μαθαινω οτι μπορω ,πριν προχωρησω την Τριτη στον υπεύθυνο μηχανικό . Καλο σας απογευμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Δεν υπάρχει ζήτημα αριθμού ορόφων σε μερικές περιπτώσεις? Το πατάρι θεωρείται όροφος άρα πρέπει να δείς και αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Imperial Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Σε ευχαριστω , Θα το γραψω στις σημειωσεις μου και αυτο να διευκρινιθει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 το στατικό θέμα το ξεχάσατε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Ελα βρε συ myri, ένα παταράκι είναι. Τι θα πάθουν οι κολώνες ή η πλάκα :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 αφού η Μπιρμπίλω δεν έχει πρόβλημα με τέτοιες παρεμβάσεις τι θέλω και το σκαλίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα