jsk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Εμένα, μετά από επικοινωνία με τη ΡΑΕ, μου είπανε ότι δε θα πηγαίνουμε εκεί πλέον γιατί λέει το νομοσχέδιο ότι δε χρειάζεται ούτε Διαπιστευτική Απόφαση (που ήταν η άδεια εξαίρεσης). Εξάλλου, σε άλλο σημείο λέει ότι απευθυνόμαστε απευθείας στο διαχειριστή. Η ΡΑΕ δεν είναι διαχειριστής σε καμιά περίπτωση. Εμένα μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν. Επίσης έχουν αρχίσει να σκάνε τηλέφωνα απο εταιρίες και να λένε τα κάνουμε όλα, στέγες, χωράφια. Για το χωράφι δεν θα απαιτηθεί αρχαιολογία, Δασαρχείο? ρωτώ έγω. Απλά θα πηγείνει με μια αίτηση στην ΔΕΣΜΗΕ ή στην ΔΕΗ και θα τελειώνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Καπως ετσι θα γινει μεχρι ενα μεγαβατ...ηδη δεχονται αιτησεις στη δεη εως 100κιλοβατ απο αγροτες και εγκρινονται αμεσως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biui Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 Τι εγκρίνεται αμέσως;Πως γίνεται αυτό χωρίς να υπάρχει επίσημα το ΦΕΚ. Οι εγκρίσεις από Αρχαιολογία, Δασαρχειο κλπ. νομίζω θα εξακολουθούν να απαιτούνται.Εκτός αν κάνω κάπου λάθος. Πάντως ένα πρόβλημα επίσημης ενημέρωσης υπάρχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarKanELE Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 Χθες ημέρα Παρασκευή δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ ο νόμος (επιτέλους)! Είναι πλέον Ν 3851/2010, στο ΦΕΚ A 85/04.06.2010 . Αν κάποιος έχει την καλοσύνη να τον ανεβάσει, θα εκτιμηθεί δεόντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Καπως ετσι θα γινει μεχρι ενα μεγαβατ...ηδη δεχονται αιτησεις στη δεη εως 100κιλοβατ απο αγροτες και εγκρινονται αμεσως... Αυτό είναι σίγουρο ή ράδιο αρβύλα? τι δικαιολογητικά απαιτούνται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenakot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 μπορει καποιος να βοηθησει στα δικαιολογητικα που χρειαζονται για τα χωραφια? ερχονται αγροτεσ για να αρχισουν διαδικασια και δε γνωριζω ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristop Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=1278 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenakot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 ευχαριστω.. μαλλον πρεπει να πεσει διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=1278 Στο νομοσχέδιο δεν αναφέρονται τα εξής, πως ορίζεται ο επαγγελματίας αγρότης και απο παίρνεις την βεβαίωση. Απο που παίρνεις εξαίρεση για Γη υψηλής παραγωγικότητας απο που παίρνεις αξαίρεσγ ΕΠΟ ΤΙ γίνεται με δασαρχείο -αρχαιολογία (αν και μάλλον αυτά έχουν να κάνουν με την κατά τόπους πολεοδομία) και βασικότερο ο Αγρότης πρέπει να κάνει σύσταση εταιρίας ή όχι? με ότι αυτό συμπαρασύρει (ΟΑΕΕ-ΟΓΑ, κλπ) επίσης με ποια αίτηση πας ΔΕΗ, αν δείτε την παλιά πάνω απο 10 KWp Πρεπει για να την καταθέσεις να έχεις συμπληρώσει μέχρι και το 10 στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η ΕΜΚ (άρα δασαρχείο άρα 3 μήνες καθυστέρηση) αλλά και η εξαίρεση απο την ΡΑΕ η οποία πλέον δεν υπάρχει, προφανώς η αλυσίδα θα πρέπει να ξεκινήσει απο την ΔΕΗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomA Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζω και εγώ το νέο νόμο εδώ και 3 μέρες και έχω την εξής απορία. Για την τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από φωτοβολταικούς σταθμούς <=100kW πως γίνεται ο υπολογισμός μετά το 2014? Έχει καταλάβει κάποιος το 1,4xμΟΤΣν-1 πως υπολογίζεται? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα