yiantheod Δημοσιεύτηκε May 27, 2010 at 12:57 μμ Δημοσιεύτηκε May 27, 2010 at 12:57 μμ εχω ενα υπάρχων κτιριο με πυλοτη και α΄ όροφο. το κτιριο εχει οικοδομική άδεια με γοκ 73. θελω να κανω προσθηκη β και γ οροφου. το ύψος του κτιριου Θα υπολογιστεί με γοκ 85 ή με γοκ 73 αναλογα με το υπαρχων Δ? Αν το υψος της προσθηκης το καθορίσω με γοκ 85 ειναι 13 μέτρα + 2 μέτρα η στεγη, ενώ με γοκ 73 το υψος θα καθοριστει απο το Δ που εχω και θα είναι μικρότερο στα 11.65 μέτρα + 2μέτρα στέγη. Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων και το κείμενο του μηνύματος, πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
gamvro Δημοσιεύτηκε May 27, 2010 at 03:18 μμ Δημοσιεύτηκε May 27, 2010 at 03:18 μμ Πιστεύω ότι ως προς το ύψος θα πας με τον παλαιό ΓΟΚ 73, διότι βάσει της απόστασης Δ που έχει αφεθεί υπολογίζονταν τότε το επιτρεπόμενο ύψος (γι΄ αυτό και σε αφήνει να χτίσεις στο περίγραμμα του υφιστάμενου και ας έχει απόσταση Δ μικρότερο από το σημερινό, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 2 του ΓΟΚ/2000).
ss_sk Δημοσιεύτηκε May 27, 2010 at 03:54 μμ Δημοσιεύτηκε May 27, 2010 at 03:54 μμ Υπάρχουν ένα σωρό θέματα σχετικά με προσθήκη καθ' ύψος. Μπείτε στον κόπο να τα διαβάσετε και αν υπάρχει κάποιο κενό τότε μόνο μπορεί να ανοίξει νέο Θέμα!
Recommended Posts