sundance Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Απαλάσσεσαι σε αυτη την περίπτωση.
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Συναδελφοι εχω pilotis και εναν οροφο, πρεπει να εχω επάρκεια τοιχωματων? Αν θυμαμαι καλα, απαλάσσεται αυτη η περιπτωση, χωρις ομως να αποφεύγεις τον ικανοτικο.
giorgosk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Αν θυμαμαι καλα, απαλάσσεται αυτη η περιπτωση, χωρις ομως να αποφεύγεις τον ικανοτικο. Αυτό είναι το σωστό και κατά την δική μου άποψη ανεξαρτήτως τι λέει ο κανονισμός.
ppetros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Λάθος θυμάσαι. Οταν έχεις πιλωτή-καταστήματα πρέπει πάντα να έχει ηx,y>0.60.
giorgosk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Λάθος θυμάσαι. Οταν έχεις πιλωτή-καταστήματα πρέπει πάντα να έχει ηx,y>0.60. Λίγο υπερβολικός δεν είναι?
ppetros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Mπορεί να είναι αλλά τι να κάνουμε? Να τον αλλάξουμε? Ακόμα και να πάρεις q=1.50 πρέπει πάλι να έχεις το >0.60.
giorgosk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Προσωπικά βρίσκω κρισιμότερο σε αυτή την περίπτωση τον έλεγχο σε ανατροπή (επιμήκες) παρά το nv>0.60. Τι να κάνουμε όμως λες και συ...
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 ppetros με εκανες και το εψαξα . Καλα θυμομουν. παραγραφος 6 / 2785-16 ΟΑΣΠ
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Ξεκάθαρα θέλεις επάρκεια ακόμα και αν λύσεις με q=1,5.
nilescrane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Ανοησίες του κανονισμού (αν και έχεις δίκιο ilias)... Αντί να υποχρεώνει την προσομοίωση λαμβάνοντας και τις τοιχοποιίες, ήρθε η λύση: ην>0,60... Σκεφθείτε μόνο με ένα πλαίσια από κολώνες και οπλισμένη τοιχοποιία, πόσο αυξάνεται η δυσκαμψία του ισογείου...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα