Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λογαριασμός δημόσιου έργου μετά την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ


Recommended Posts

Η τόκοι υπερημερείας καταβάλονται από την ημερομηνία επίδοσης της έγγραφης όχλησης και όχι από την ύπαρξη τιμολογίου.

αυτό σύμφωνα με το νόμο.ΌΜΩΣ!επειδή πας να τη βγείς από δεξιά στο κράτος, έρχεται και σου λέει: τιμολόγιο έκοψες?όχι θα πεις εσύ!(γιατί δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα!). ε, άμε κόψε πρώτα,φέρε μου και κρατήσεις και κυρίως ασφαλτιστική ενημερότητα, περίμενε άλλους 2 μήνες, κάνε μετά την όχληση και βλέπουμε ωστόσο! θυμάστε ένα παιχνίδι που παίζαμε μικροί? το φιδάκι? πήγαινε 3 τετράγωνα πίσω..είπαμε είναι θέμα λογιστικό.ό,τι δεν "κατεβαίνει" στο λογιστήριο (καλή ώρα τιμολόγιο) δεν αναγνωρίζεται... άσχετα τί λέει ό νόμος δ.ε.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Απαντήσεις 22
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κόβεις τιμολόγιο την ημερομηνία έκδοσης (υποφραφής) του λογαριασμού από την διευθύνουσα υπηρεσία, με το καθαρό ποσό της αμοιβής + το ΦΠΑ που ισχύει (στην περιπτωση αυξημένο). Το ποσό που θα εισπράξεις είναι (αντι χ+χ0,19) χ+χ0,23. Τώρα αν υπάρξη πρόβλημα στον Φορέα όπου θα εξοφλήσει, συννενοείσαι με την διευθύνουσα υπηρεσία και αλλάζεις το λογαριασμό με το νέο ΦΠΑ. αυτό μπορείς να το κάνεις και πριν την έκδοση του λογαριασμου. Έχουν τύχει και οι δύο περιπτώσεις!!

Link to comment
Share on other sites

Οσοι συναδερφοι εχουν ασχοληθει με τα Δ.Εργα γνωριζουν οταν εχει γινει εγκριση σε λογαριασμους οι οποιοι δεν εχουν πληρωθει θα πρεπει να κοπει τιμολογιο στο τελος του ετους χωρις να εχουν εισπραχθει οι λογαριασμοι ?

Και αν απαιτειτε τι θα συμβει αν δεν κοψει καποιος τιμολογιο ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.