ZEGNI1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Είμαι ιδιώτης (δημόσιος υπάλληλος) και άρχισα το 2009 την κατασκευή εξοχικής κατοικίας. Τι πρέπει να δηλώσω στην εφορεία φέτος και σε ποια έντυπα. Κάποιος μου είπε ότι πρέπει να τροποποιήσω το Ε9 από οικόπεδο σε ημιτελές κτίσμα, και να κάνω και Ε2. Ισχύουν αυτά ;;; μπορεί κάποιος να βοηθήσει !!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ !!
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Καλησπέρα. Καλώς ήρθατε στο forum. Παρακαλώ μην γράφετε με κεφαλαία. Χρησιμοποιείστε το Edit για να διορθώσετε το μήνυμά σας. Όσον αφορά στο ερώτημά σας , για να πάρετε πιο ακριβή και τεκμηριωμένη απάντηση , υποβάλλετε το ερώτημά σας στο http://www.taxheaven.gr . Είναι οι ειδικοί σε τέτοια θέματα .
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Ακόμα καλύτερα απευθύνσου στο λογιστή σου... Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να απαντήσει από εδώ μέσα...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 εγω θα έλεγα να απευθυνθείς στην εφορία θα κοιτάξω και τι γραφει σε ένα σχετικό βιβλίο που έχω
akius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Ε9 ημιτελες......ειχα και εγω και στην φετινη αλλαξε που τελειωσε......
ZEGNI1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Ευχαριστώ παιδια !!!!! Εχασα το post και γι΄αυτο δεν απαντησα πιο νωρις. Και πάλι ευχαριστώ!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα