Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η/Μ - ενεργειακό ερώτημα: Φωτιστικό μπάνιου


Recommended Posts

Η ερώτηση που θέλω να θέσω αφορά κυρίως ηλεκτρολόγους (ελπίζω το πρόθεμα που επέλεξα να αντιστοιχεί σε αυτό) και είναι η εξής: Στο μπάνιο μου, που είναι αρκετά ευρύχωρο (8 τ.μ.) και ψηλοτάβανο (2.80) υπάρχει αναμονή για φωτιστικό οροφής. Μπορώ να τοποθετήσω κρεμαστό φωτιστικό (τύπου 'μπάλας') ή πρέπει οπωσδήποτε να περιοριστώ σε πλαφονιέρα όπως επιμένει ο ηλεκτρολόγος;Τίθεται θέμα ασφάλειας (λόγω υδρατμών) και αν ναι, γιατί δεν τίθεται τέτοιο θέμα και με τα σποτάκια του καθρέφτη; Παρακαλώ, "τα φώτα σας"! Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Τα ερωτημα ειναι απλο. Υπάρχουν πιστοποιημένα φωτιστικά για μπάνια και με κατηγορίες. Τωρα κρεμαστο, πλαφονιερα, σποτ, κλπ δεν μου λενε τιποτα. Ρωτηστε καλα καταστηματα.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως όπως προείπε ο ροδοπουλος.

 

Παρολαυτα, σε μπάνι, κρεμαστο φωτιστικο δεν εχω δει μιας και συνθηζονται οι πλαφονιερες ή και σποτ!! Το κρεμαστο είναι ποιο "ευπαθες" στη χρήση ντος του μπανιου απο τα υπόλοιπα, χωρις φυσικα και τα υπολοιπα να είναι απαρατητα σωστα ( καταλληλα για το χωρο λογω υγρασιας κλπ)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.