Jimis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2005 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2005 Αρχιτεκτονικά: AutoCAD + CADware Στατικά: δεν χρησιμοποιώ Αμοιβές: Civiltech Φωτορεαλισμός: 3d sto AutoCAD και έπειτα στο 3DStudio Όποιος νομίζει, ας προτίνει περισσότερες κατηγορίες. (Το θέμα δεν το έβαλα στην κατηγορία Προγράμματα, γιατί αναφέρομαι μόνο στους πολιτικούς μηχανικούς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adavis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 Αρχιτεκτονικά: AutoCAD 2002 Στατικά: Scada (αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2005 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2005 Υπαρχουν αρκετα προγραμματα και φυσικα αναλογα την τσεπη του καθενος. πχ εδω στην πολη μου κυκλοφορει ενα προγραμμα αρχιτκτονικο το "Κτιριο" που ειναι αρκετα καλο και σχετικα φτηνο. περιπου 200-300ε και πατα σε περιβαλλον autocad. Το ιδιο ισχυει και για ενα φορολογικο προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tirbouson Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2005 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2005 Βασικά για στατικά θεωρώ πιο εύχρηστο το Fespa.Το χρησιμοποιεί το 90% της αγοράς.Τώρα μηχανικοί παλιοί που βγάζουν χρόνια στατικές μελέτες συστήνουν Statics,Next.Και τα 2 πολύ καλά προγράμματα αλλά πολύ δύσχρηστα για το νέο μηχανικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2005 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2005 και της π-system νομιζω οτι ειναι παρα πολυ καλα. και *** ******* ******** Link to comment Share on other sites More sharing options...
tirbouson Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 Τα στατικά *** ******** ******** τα περισσότερα.Κι αν βρεις τίποτα με μια αναθεώρηση πρέπει να βρεις και τή νέα έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 Εχεις δικιο για στατικα. ειναι και αυτες οι αναθεωρησεις! Για φορολογικα τι παιζει; υπαρχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tirbouson Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Από φορολογικά παιδιά το καλύτερο και πιο εύχρηστο είναι το Polis.Γενικά γνώμη μου είναι να χρησιμοποιεί κανείς δημοφιλή προγράμματα γιατί αν "κολλώσει" κάπου ρωτάει έναν συνάδελφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2006 Βασικά για στατικά θεωρώ πιο εύχρηστο το Fespa.Το χρησιμοποιεί το 90% της αγοράς.Τώρα μηχανικοί παλιοί που βγάζουν χρόνια στατικές μελέτες συστήνουν Statics,Next.Και τα 2 πολύ καλά προγράμματα αλλά πολύ δύσχρηστα για το νέο μηχανικό. το 90% μου φαίνεται υπερβολικό.επίσης χρησιμοποιώ το statics εδώ και ένα χρόνο και μου φάνηκε πολύ εύκολο.τώρα περί ορέξεως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2006 Μήπως ο συνάδελφος εννοούσε το γερμανικό static? Το statics είναι μάλλον το πιο εύχρηστο και το πιο γρήγορο πρόγραμμα που κυκλοφορεί. Και κατά τη γνώμη μου το πιο δύσχρηστο, αλλά με τις περισσότερες δυνατότητες, είναι το next. Ο συνδυασμός αυτών των δύο νομίζω ότι είναι ιδανικός (αλλά λίγο ακριβότερος)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα