αντώνης βλαχόπουλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Σε περιοχή που έχει μειωθεί ο Σ.Δ. και υπάρχουν δύο συνιδιοκτήτες στο ήδη ανεγερθέν κτίριο που δεν έχουν εξαντλήσει και με τον σημερινό Σ.Δ. την επιτρεπομένη γι΄ αυτούς εκμ/ση βάσει του ποσοστού συνιδιοκτησίας τους .Το αρμοδιο τμήμα της Πολεοδομίας μας λέει ότι , βάσει την αναλογούσα έκταση οικοπέδου από το ποσοστό συνιδιοκτησίας , στην επιφάνεια που δικαιούμεθα να καλύψουμε πρέπει να έχουμε συμμετοχή και στα κοινόχρηστα και μου κάνουν έλεγχο , όταν έχουν ήδη εκδοθεί εξ άδειες , σήμερα σε όλες τίς άδειες προσθέτονας και αναλογία επί των κοινοχρήστων. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος το θέμα αυτό; Έχω πάρει και παλαιά τέτοια άδεια χωρίς να μου έχουν πκοκύψει τέτοια θέματα , φυσικά στην ίδια Πολεοδομία με άλλον όμως μηχανικό εφαρμογής. Σε υπολογισμό που πραγματοποίησα σε έναν συνιδιοκτήτη έχει υπέρβαση και μετά την προσθήκη των κοινοχρήστων , μερικά εκατοστά του μ².- Θα επανέλθω στο θέμα και σε άλλο πιό σοβαρό , αρκετα για πρώτη φορά. Ευχαριστώ Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα