Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπέρβαση στα ημερομίσθια στο ΙΚΑ (Πίνακας 1)


Recommended Posts

Συνάδελφοι προκειμένου για παλιό οικοδομικό έργο του οποίου η καρτέλα πρόκειται να κλείσει στο ΙΚΑ έχουν μπει 17 επιπλέον ημερομίσθια στα σοβατίσματα από τα αναγραφόμενα στον ΠΙΝΑΚΑ 1. Υπάρχει η δυνατότητα τα 17 αυτά να αφαιρεθούν από τα εναπομείναντα του ΠΙΝΑΚΑ 1 τα οποία και αφορούν χρωματισμούς (τα οποία και είναι υπερβολικά πολλά έσι κι αλλιώς)?????????????

Link to comment
Share on other sites

Ο πίνακας 1 δείχνει τα ελάχιστα ημερομίσθια... Εφόσον μπήκαν 17 παραπάνω σημαίνει ότι χρειάστηκαν 17 ημερομίσθια ακόμη από αυτά που υπολογίστηκαν... Πως να τα πάρεις πίσω δηλαδή... Ο πίνακας δεν δείχνει τα ημερομίσθια που έγιναν, υπολογίζει απλώς τα ελάχιστα.

 

Αν θέλεις να μειώσεις ένσημα δες μήπως έχεις κάποια τμήματα του κτιρίου που μπορείς να αφαιρέσεις...π.χ. κτίρια σε επαφή (Πίνακας 1β)

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά οι φάσεις 1,2 και 3 μπορούν να έχουν μεταξύ τους κάποιες αυξομειώσεις (δηλαδή να βάλεις π.χ. 2 παραπάνω ένσημα στη φάση 1 και 2 λιγότερα στην φάση 2) και ομοίως οι φάσεις 4,5 και 6. Από τη φάση 3 νομίζω δεν μπορείς να τα πας στην φάση 4. Ρώτησε στο ΙΚΑ καλύτερα και ενημέρωσε μας αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα σας.

Χθες ήρθε πελάτης με το ίδιο θέμα

Είχε κολλήσει 2 ένσημα λιγότερα στα μπετα και 13 ένσημα περισσότερα στις τοιχοποιίες . Το ΙΚΑ της περιοχής μας απάντησε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα θα πάρει τα 2 ένσημα για να συμπληρώσει τα μπετα και τα υπόλοιπα ένσημα θα τα αφαιρέσει από τους σοβάδες δηλ. θα έπρεπε να κολλήσει 44 μείων τα 11 ,33 στους σοβάδες και είμαστε εντάξει.

Link to comment
Share on other sites

Τί αστεία πράγματα είναι αυτά....και πώς θα γίνει αυτό δηλαδή, χωρίς καν μια δήλωση των ανθρώπων που τους κολλήθηκαν τα ένσημα... ότι έγινε λάθος ή κάτι τέτοιο, ότι δεν δούλεψαν στα τούβλα, αλλά στα μπετά... κάτι τέλος πάντων που να δικαιολογεί στο ΙΚΑ μια αλλαγή... Δηλαδή με την υπάλληλο θα τα βρείτε μεταξύ σας και εντάξει;

Δεν ασχολούμαι με αυτά γιατί με εκνευρίζουν πολύ αλλά πραγματικά μοιάζουν απαράδεκτες οι διαδικασίες.

Μετά έχουμε απορίες για το χάλι μας...

 

Μωρέ αυτασφάλιση για όλους... αυτό μας σώζει μόνο... και από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη τύχη του... Αυτό είναι το πιο δίκαιο... Να διώξει και το 80% των υπαλλήλων... έτσι και αλλιώς άχρηστοι είναι, χαρτούρα πηγαινοφέρνουν και από χρήμα τίποτα... Εμείς δηλαδή γιατί να πρέπει μόνοι μας να φροντίσουμε την ασφάλισή μας και να είμαστε πάντα εν δυνάμει θύματα εκβιασμού... και να πρέπει να φροντίζουμε και τα ένσημα των οικοδομών σαν λογιστής του εκάστοτε πελάτη... ΤΕΛΟΣ! Ολοι μόνοι τους... όλοι στη ταχυπληρωμή ανά μήνα, δίμηνο, ότι πρέπει...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.