Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υποσταθμός και Χ.Τ. στο ίδιο κτήριο ?


Recommended Posts

παροχή Νο7 σε κατοικιμένη περιοχή την ξεχνάς. η ΔΕΗ είναι κάθετη σε αυτό το θέμα, ούτε στον ΟΤΕ δεν έχει δώσει και τους υποχρέωσε να βάλουν υποσταθμό μέσης τάσης. (ουτε το κοινοφελές της υποδομής του ΟΤΕ τους έννοιαξε, ενώ η ΔΕΗ το χρησιμοποιει σαν επιχείρημα).

 

Για την Νο6 θα σου έλεγα να το θέσεις πιο πιεστικά, γιατί σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σου αιτιολογήσουν (εγγράφως) την αρνησή τους.

 

Για να πάρεις από τον υποσταθμό δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζεται, εκεί τωρα πρεπει να ρωτησεις, γιατί οι φοροι του δημου πανε με τετραγωνικα, και θα εχεις ενα μερος των τετραγωνικων του κτιριου σε καποιες παροχές χαμηλής και άλλο μερος των τετραγωνικων σε αλλη παροχη... Η ΔΕΗ παντως να ξερεις το πιο πιθανο ειναι να σου πεταξει το μπαλακι στο δημο, και να χρειαστει να φερεις απο εκει εγγραφο με τα τεττραγωνικα...που σημαινει ξανα-εκπαιδευση του υπαλληλου για το τι θελεις κλπ.

 

στην τελικη τελικη λυση, αν αποφασισεις ειτε να χρησιμοποιησεις εξολοκληρου τον υποσταθμο για την ηλεκτροδοτηση και των 2 κτιριων, η να κανεις ξεχωριστο για το δεύτερο κτιριο να ξερεις οτι η ΔΕΗ δεν μπορει να φερει και πολλες αντιρησεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.