Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Αλλαγή επιβλέποντος


Recommended Posts

Γειά σας

πριν από λίγο καιρό πήρα την άδεια οικοδομής, δυστυχώς το μοναδικό κριτήριο επιλογής του αρχιτέκτονα ήταν ότι είναι γνωστός.

Έδωσα λοιπόν τα σχέδια σε φίλο μου κατασκευαστή ο οποίος σημειωτέον είναι πολύ υπεύθυνος στη δουλειά του για να προχωρήσουμε.

Αυτός αντί να ξεκινήσει αμέσως για να αρχίσει να παίρνει και λεφτά, επειδή κάποια πράγματα δεν του άρεσαν στο σχέδιο το έδειξε σε κάποιους φίλους του έμεπιρους αρχιτέκτονες και μηχανικούς, οι οποίοι διαπίστωσαν σοβαρά λάθη τόσο στη σχεδίαση όσο και στη στατική μελέτη. Παρόλλο που οι συμβουλές ήταν να μην μου αναφέρει τίποτα και να ξεκινήσει την κατασκευή, αυτός επειδή γνωριζόμαστε χρόνια και ξέρει ότι μια ζωή μαζεύω λεφτά για το σπίτι προτείμησε να μου το πει.

Έχω εκνευριστεί τόσο πολύ που θέλω να αλλάζω των επιβλέποντα και να δώσω τα λεφτά της επίβλεψης σε κάποιον που θα τα εκτιμήσει. Κάτι έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα αλλά μπορεί να έχει αλλάξει κάτι.

Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής: μπορώ να αλλάξω το επιβλέποντα σε αρχιτεκτονικά και στατικά χωρίς Υ.Δ. παραίτησης του προηγούμενου και χωρίς άλλα προβλήματα??

ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.