jbosdas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 ειναι αντίγραφο της αιτησης - οχι ΑΛΛΗ αιτηση μηπως ζητανε και στυλό, ταμπόν, μελάνι, ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Μα ναι....σου λεω το καταλαβα οτι κατι τετοιο παιζει απλα δεν νοείται να ζητανει ΚΑΙ τις 2 θεωρημενες..ο νομος κανει λογο για αντιγραφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 η αιτηση διπλη και χωρις γνησιο... αποσο ξερω το ζητανε σε αρκετες πολεοδομιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Τελικά στους Η/Υ βαζετε το καθαρο εμβαδόν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 εγω ρωταω πρωτα τους πελατες αλλα εως τωρα 100% δεν αφαιρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 εγω ρωταω πρωτα τους πελατες αλλα εως τωρα 100% δεν αφαιρω Ότι λένε τα σχέδια της άδειας και τα συμβόλαια. Δεν ρωτάω καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Ο πελατης κερδιζει ενα ποσοστο 10% επι του προστιμου αρα πιστευω πως αξιζει τον κοπο... Νομιζω οι πολεοδομιες δεχονται ΚΑΙ το καθαρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 η νομοθεσία που μας δώσανε δεν σας αφορά ? Εγκ5. αρθ.6 Παρ.1. Το ειδικό πρόστιμο διατήρησης των ρυθμιζόμενων χώρων διαβαθμίζεται ανάλογα του μεγέθους,της χρήσης και της γεωγραφικής θέσης τους (εντός ή εκτός σχεδίου). Ως εμβαδόν δαπέδου (δεν συμπεριλαμβάνονται οι τοιχοποιίες βάσει της Οικοδομικής άδειας) θεωρείται το άθροισμα όλων των χώρων (Ημιυπαίθριοι, πατάρια, υπόγεια, Ηλεκτρομηχανολογικός όροφος, Pilotis, σοφίτες κλπ) ακόμα και εάν το ελεύθερο ύψος τους είναι μικρότερο του 2.20 μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Μα κι εγω κατι τετοιο θυμομουν γι αυτο και εγραψα οτι το δεχονται οι πολεοδομιες... Ειναι και λογικο....το πνευμα του νομου αφορα προστιμο για αλλαγη χρησης...την οποια αλλαγη χρησης υφισταται προφανως το ΚΑΘΑΡΟ εμβαδον.... Ειναι που ειναι δυσκολοι οι καιροι....μην τους φεσωνουμε παραπανω τους ανθρωπους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 τοιχοποιίες αλλα ποιες? εδω αλλοι αφαιρουν τις εσωτερικες πουχουν κανει χωρισματα στο υπογειο ειναι σωστο? εγω προτεινω στον πελατη και αυτος διαλεγει στην τελικη πληρωνει παραπανω το λεω και στην πολεοδομια και μια χαρα το δεχονται.... το θεμα ειναι να κανεις την ρυθμιση να μην εχεις κανενα θεμα μετα... οταν θαχεις κανει ρυθμιση 28 τ.μ και ερθει η πολεοδομια και σου κοψει προστιμο για 32 αντε μετα αν πεσεις στην περιπτωση να βγαλλεις ακρη.. οπως μουπε ενας χαρακτηριστικα που ειχε 200 τ.μ υπογειο και τουπα οι τοιχοποιιες ειναι πολλα μετρα και το κλιμακοστασιο επισης απαντησε.... βαλτα ολα μεσα....να κοιμαμαι ησυχος θελω να μπορω να χωσω και κανα μπινελικι αν ερθουν για ελεγχο και να μην εχω αναγκη κανεναν ουτε παρεδωσε,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα